| efimash a întrebat:

Ca sa fac o masa musculara mare trebuie sa fac exercitii in fiecare zi sau peste o zi?

5 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

In fiecare zi; si mananca carne si vegetale mai multe;

| cristiano9 a răspuns:

Frate cel mai bine ca sa te mentii bine e sa mananci sanatos sh regulat (plus exercitile fizice pe care le faci). Te'as sfatui sa mananci multe fruncte, sa respecti mesele, nu prea multa grasime, fara sucuri (doar naturale), bea multa apa laughing, si asa vei ajunge puternik, nu doar cu forma.

Bft!

| ame_3387 a răspuns:

Depinde cum vrei...
daca vrei intr-un timp scurt poti lua steroizi c nu te-as sfatui ca iti distruge toate organele dar in exterior vei arata bine.
Daca vrei pe o perioada mai lunga referinduma la cam 6-12 luni poti face exercitii la sala pe grupe cu greutati mari, adica sa te fortezi si sa ei proteine insa sa stii cum sa le ei ca si alea iti poate distruge ficatul.
Cel mai bine si sfatul meu este sa faci un program la sala.De 3 ori p saptamana pentru incepatori si de 4 ori pentru avansat(dupa 8 luni); sa-ti faci un program cu care sa lucrezi (luni piept bicepsi tricepsi; marti spate umeri; vineri picioare+abdomen in fiecare zi) odihna si mancare multa.
Asa nu vei avea probleme cu sanatatea vei trai mult si sanatos plus ca vei arata si bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mananci mult si sa tragi din greu la sala! daca esti acasa poti face multe flotari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare am auzit adeseori pentru musculatura mananca 5/6 ori pe zi fara ce mai bagi antre mese sa bei lichide multe cam 4 kg si astea sunt sfaturile unui profesionist da nu te ingrasi mai rau?
chiar daca mananci sanatos cereale de ovaz cu lapte branza si astea ingrasa frate lichidele suc chesti chesti nectaruri naturale angrasa si astea stiu ca musculatura contine 70% apa si ca are nevoie de protenine lipide glucide calci si toate cele da nu stiu ce sa zic aveti sfaturi?
mersi pentru sfaturile pe care o sa le postati