Cred ca toate sunt importane:
Trecutul- pentru ca poti invata din greselile pe care le-ai facut si in felul asta nu le mai repeti;
Prezentul- de care trebuie sa stai bine ancorat, pentru a ajunge unde vrei;
Viitorul- pentru ca trebuie sa previi intotdeauna situatiile neplacute care te-ar putea impiedica sa realizezi ceea ce iti doresti.
In concluzie, cred ca trebuie sa stai permanent bine ancorat in timp
Prezent si un pic de viitor (aici trebuie sa ai intuitie).
O zi buna!
Daniel.
Toate au o insemnatate aparte...
trecutul spune despre fiecare dintre noi multe lucruri, iar pentru a ajunge acolo unde iti doresti este suficient un trecut mai "neortodox" pentru a pica in dizgratie
prezentul este importatant pentru ca el iti defineste actuala stare
iar viitorul... nu ai cum sa te focalizezi asupra lui. poate doar sa visezi cu gandul la el!
Prezent si viitor! Trebuie sa stii ce vrei de la viata, si daca vrei sa ajungi undeva trebuie sa-ti imaginezi si cum va fi peste 3-4 ani sau mai mult!
In prima faza am vrut sa spun in prezent si in viitor... Dar... pentru a reusi... ai nevoie si de trecut. Pentru a sti sa nu repeti anumite greseli pe care le-ai facut... de prezent in care sa faci ceva in directia pe care vrei sa o apuci... si in viitor sa-ti imaginezi ce ai vrea pentru a sti cum sa ajungi acolo... ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo...
Cred ca ar trebui sa ii acorzi multa atentie prezentului, deoarece trecutul nu mai este si viitorul ramane in mister...parerea mea