| HinataHyuga1207 a întrebat:

Că sa vi la festivalul Otaku trebuie sa ai peste 14 ani? Dacă da de ce? Dau funda la primul răspuns!

Răspuns Câştigător
| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns:

Nu e neaparat sa ai peste 14 ani, intr-adevar trebuie sa stii cum sa te comporti in societate si de aceea iti impun anumite reguli, dar la otaku am vazut si copii mai mici de 10 ani, bineinteles erau veniti cu fratii sau parintii lor, dar si cei de 13, 14 ani erau veniti in grupuri si erau bine veniti, nu i-a dat nimeni afara pentru ca nu aveau 14 ani sau mai stiu eu ce.
Sper ca te-am ajutat, te pupic dulce :*

2 răspunsuri:
| cyalexander a răspuns:

Da,intrucat legea spune ca copii sub 14 ani nu pot fi lasati nesupravegheati (o lege destul de retarda, daca ma intrebi pe mine)

| Aaliah a răspuns:

Eu nu sunt pasionata de chestii de-astea, m-am uitat putin pe regulament si zicea:
"Avand in vedere ca este un eveniment cu limita de varsta foarte scazuta, decenta este un element foarte important. Aici ne referim atat la tinuta, cat si la limbaj. Evitati in incinta evenimentului cuvintele si gesturile obscene si vestimentatiile indecente (cu proportii de 10% textil si 90% piele)"
Spun "limita de varsta foarte scazuta", deci e o limita de varsta, dar 14 nu e un numar "scazut", deci probabil trebuie sa ai mai mult de 10 sau ceva de genul asta, nu stiu, zic si eu...