Dar nu doar la dermatolog sa nu ai altceva...
In Fine, Poate fi si de la Gelurile care ai folosit inca din copilarie! Eu te sfatuiesc asa, ..ca oricum ai o varsta totusi frageda..scuze nu vreau sa te jignesc.Te sfatuiesc sa nu mai folosesti geluri in abundenta sau alte.ok? si totodata te sfatuiesc sa...te tunzi foarte des. aproape lunar..si ai sa vezi rezultate. Da uleiul de Ricin este foarte bun..sa l folosesti cu incredere ..eu iti mai spun asa.fa niste infuzie de frunze de nuc..si dupa spalare clateste ti parul cu aceasta infuzie. ok?
CEl mai bine ar fi sa mergi la un medic si sa faci niste analize! Deci du te la medicul de familie mai intai! DE cand nu ti ai mai facut niste analize complete?
Dar nu doar la dermatolog sa nu ai altceva...
In Fine, Poate fi si de la Gelurile care ai folosit inca din copilarie! Eu te sfatuiesc asa, ..ca oricum ai o varsta totusi frageda..scuze nu vreau sa te jignesc.Te sfatuiesc sa nu mai folosesti geluri in abundenta sau alte.ok? si totodata te sfatuiesc sa...te tunzi foarte des. aproape lunar..si ai sa vezi rezultate. Da uleiul de Ricin este foarte bun..sa l folosesti cu incredere ..eu iti mai spun asa.fa niste infuzie de frunze de nuc..si dupa spalare clateste ti parul cu aceasta infuzie. ok?
Incearca fiole Vichi plus sampon si vitamine. Dar nu ai de unde sa stii dc va da rezultate. Du-te la dermatolog si vezi ce iti spune. SI eu de exemplu am problema asta am incercat fiole si sampon Foltene dar nu am avut nici un rezultat. Conteaza si cauza. La mine e din cauza stresului si probabil dinm cauza asta nu am avut rezultate. Repet du-te la dermatolog.
Nu, nu vei chelii fi linistit. Toti avem problema aceasta la o anumita varsta acele fire vor creste la loc, pe zi cresc cateva mii de fire de par nu ai de ce sa iti faci griji! Foloseste Pantene e foarte bun samponul, iar gelul si fixativul iti vor face doar cojite si matreata.