Ceas,obiecte personalizate [cana,perinuta,glob,puzzle,etc], parfum, bratar sau lant de argint...
Daca el chiar tine la tine tu esti cel mai frumos/potrivit cadou pentru el.Nu-ti mai fa griji.Niciun cadou nu poate suplini un sentiment adevarat.
sau
1. Un biletel plastificat pe care sa scrie te iubesc impachetat in hartie de cadouri si pus intr-o cutiuta
2. Cateva globulete in care sa pun tot felul de mesaje pentru el (1 luna, deci 4 saptamani, 4 globuri, 4 biletele in fiecare glob)
3. Pozele noastre pe hartie foto plus un caiet sau ceva in care sa scriu tot ce simt pentru el
funda
Un ceas,o carte,o camasa,o componenta de calculator care ii trebuie, o undita sau lanseta(daca ii place pescuitul), etc.
Poi ar trebui mai multe detalii eu stiu varsta lui... cei place asa in general... gandeste-te si tu si posteaza aici sau dati seama singura BAFTA daca postezi alte informatii o sati postez ceva
Are 18 ani si suntem de 6 luni impreuna.Ii place carvingul,chitara si avea un lant de la mama lui pe care la pierdut,ma gandesc poate sa ii iau un lant, nu stiu, chiar nu stiu
2 lanturi, unu cu o jumatate de inimioara, si altul ce cealalta jumatate.
Koko21 întreabă: