Din cate stiu eu Mos Nicolae aduce dulciuri...deci
Poti sa le cumperi de Mos Craciun bratari si parfumuri si ce mai vrei.Sau esti in bani si nu sti cum sa ii cheltui?
Mamei nu cred ca ii ai trebuie ceva ca te are pe tine daca vrei o felicitare in care sa pui toata dragostea (cand ii dau mamei mele incepe sa planga )
Ei bine, oricat de bine ne-am cunoaste mamele, se poate intampla sa ramanem in pana de idei atunci cand vine vorba sa le cumparam cadouri. Ce putem sa ii cumparam mamei? Tu ce dar ii vei oferi?
Avand in vedere faptul ca mama este una dintre cele mai importante persoane din viata noastra, cadourile pentru ea trebuie sa exprime multa dragoste. Cu siguranta, te simti mai linistita atunci cand stii ca le-ai ales cu grija. Uite niste ideei: daca ii plac florile bughet sau o florare in ghiveci un ceas de mana, o geanta si multe altele.pentru strabunica obiecte decorative, simbolice, frumoase (incerca sa iei ceva cum era pe vremea ei, sau asemanator) si pentru iubitul un parfum, imbracaminte, un mare sarut
Sper ca te-am putut ajuta cu niste ideei sper sa iti placa
Mamei poti sa ii dai ceva pentru ea:o oja, un rimel, o cutie de bijuterii, niste cercei de argint(daca poarta), strabunicii:o inconita, o vaza cu flori, pentru iubit:un ceas, un breloc fumos, ceva pentru mobil/calculator...succes
Cv personalizat cu un text pe care il crezi potrivit pentru cele 3 persoane drage tie.Bafta!
Eu as face asa:mama-un parfum, strabunica-bibelouri sau daca nu e genul ei, cumpra-i o iconita. iubitul-un parfum sau vreo bratara, sau un ceas.cam astea ar fi fost ideile mele daca eram in locul tau.
Money_4780 întreabă: