| euandreeeea a întrebat:

Caine pitbull cum este? o sa iau un catelus de rasa asta de o luna. sunt pereculosi? daca il cresc cu multă dragostea si grija.e in stare sa mă muste pe mine cind o să creasca? nu vreau să fie agresiv mie imi este frica de rasa asta dar imi plac.

3 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Is inteligenti, din ce am vazut pe la cunostinte.
Nu cred ca te-ar musca daca il tratezi bine si nu-i stimulezi prea tare latura agresiva.
Oricum partea asta, de caine de lupta, o sa fie prezenta in el, deci probabil uneori o sa mai aiba tendinte de "razvratire".

| NH4OH a răspuns:

Un câine, de orice rasă ar fi ( mare/mai mică ) nu o să-și muște NICIODATĂ stăpânul, cei care îi sunt familiari, care se joacă cu el destul de des.
Eu am un ciobănesc caucazian, e imens, un rus la propriu și mă mândresc cu el, pe mine mă iubește și se joacă cu mine. M-am jucat cu el de când era mic și i-am vorbit într-un mod drăgăstos ( și asta contează ).
Nu-ți fie teamă, o să te iubească. happy
Baftă, fundă?

| AFR81 a răspuns (pentru NH4OH):

Treaba asta cu n-o sa-si muste NICIODATA stapanul e discutabila. Intr-adevar, cel mai probabil n-o sa se intample asta, insa au exista nenumarate cazuri in care cainii si-au muscat, mutilat sau chiar macelarit stapanii. Depinde de cum il cresti, depinde de caine si depinde, oarecum, si de noroc.