Ia o bata destul de mare si groasa. Pune pe ea un prosop care nu-ti mai trebuie sau o carpa si apoi pune benzina pe carpa/prosop. Da-i foc si dai cu batul in jurul blanitei catelusei. Daca ai vreo cusca ceva pentru ea dai si in cusca. Purecii vor pleca automat.
Bafta!
Nu mai cumpara curele antipurici ca nu functioneaza cumparati un sampon pentru caini si cred ca ajoritatea au agent anti capuse purici sau paduchi alea chiar functioneaza crede-ma ca merge si eu am o catelusa si doar asa o pot scapa dee purici si ii mai ''culeg'' eu din zona capului, a ochilor pentru ca nu vreau sa ii ajunga sampon in ochi ca ustura.pa
Frontline, care contine o substanta denumita fipronil, este aplicat intre omoplatii cainelui si este eficient in inlaturarea puricilor timp de pana la trei luni. Este sigur pentru folosirea la cainii de peste zece saptamani si la animalele care iau si alte medicamente.
Pai poti sa cumperi de la farmacie niste solutii sau un sampon ii faci o baitza cu apa mai fierbinte si nu il mai lasa mult timp in
compania cainilor care au purici
anonim_4396 întreabă:
Andrei_Pintea_1992 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: