| larrii a întrebat:

Cam acum 2 saptamana mi-am facut a treia gaura in ureche [singura, cu cercelul] si tot ma doare straight face adica este putin umflata si cred ca este infectata pentru ca atunci cand dau jos cercelul am ca niste "dopuri" de ceara [sau nu stiu ce sunt]straight face si port un cercel de argint. ce sa fac sa nu ma mai doara? am incercat cu spirt, iod si altele da` degeaba. multumesc:*

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pune un cercel medicinal şi nu-l mai scoate timp de două săptămâni. După două săptămâni înlocuieşte cu un cercel de argint

4 răspunsuri:
| Jasminee a răspuns:

Si eu mi-am facut a doua gaura. dar eu mi-am facut-o cu acul,tot singura,si a mea se umflase putin, e normal, dar nu s-a infectat. si acele "dopuri" pot fi o coaja. dar cel mai bine este sa nu o dai tu jos sa o lasi cada singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pentru a-ti face o noua gaura era bine sa mergi la o persoana care se pricepe si care are un aparat special. Din cate spui tu, se pare ca urechea e infectata. Iti sugerez sa mergi la doctor. Probabil ca iti va da medicamente si iti va trece mai repede. Iti recomand aceasta solutie din toata inima. Asa te scutesti de durere si de o viitoare infectie mai grava.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am facut a doua gaura cu acul si apoi mi-am pus cercelul si nu ma doare deloc si nici nu sa umflat...eu zic ca mai bine iti faceai asa ...cu cercelul e mai mare durerea(dupa parerea mea)asa am patit si eu la prima gaura mi-a fost facuta cu cercelul si mi sa infectat iar cea dea doua cu acul si nu am patit nimic:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si nu a fost atat de durerosstraight face