Bună!
Păi o lună e 50-100 lei.( de două ori pe săptămână)
Nu cred că ai cum doar o oră sau două, așa că mai bine du-te o lună!
P. S: Depinde cât de bun este profesorul/profesoara.
Baftă!
Pai, daca doresti un profesor ei cer in jur de 50 lei in sus. iar studentii in jur de 25 lei ora, sau 15, 30, depinde de preferintele fiecaruia.
eu fac cu o studenta mate si explica destul de bine. platesc ora cu 15 lei.
Eu fac in fiecare sptaman cate 2h, si platesc 20 RON...acum depinde si de profesor, sunt care cer mai mult sau mai putin
Depinde de profesor, cum ai spus cei de mai jos.
Ar trebui sa incepi, ca e multa materie de parcurs...
Eu fac meditai la mate cu o profa super draguta care iti explica pana intelgi...si costa 2 ore 30 de lei doar ca pe mine ma tine 3 4 ore pana inteleg. sta in crangasi,, daca vrei sa faci cu ea contacteazama la id-ul rlk_sweet_girl
Pai...eu fac meditati la mate cu o profa super draguta care iti explica super.si stai platesti 30 lei pentru 2 0re doar ca ea te tine pana intelegi.chiar si cu 1 ora 2 in plus decat trtebuia. daca vrei sa faci cu ea contacteazama la id rlk_sweet_girl
Pai ce examen dai? bac? si esti a 12? cam tarziu sa te apuci de meditatii mai ales ca esti varza. de fapt nici nu cred ca se poate recupera matematica din 4 ani in 5 luni. dar macar de nota 5 ar fi posibil. pretul incepe de la 50-60 de lei/2 ore si ajunge si la 70/80 lei. depinde si de nivel. cum tu esti varza ar trebui mai intai sa geseti un prof dispus sa te mediteze dar pretul cred ca vi mai scump decat in cazul unui elev care stie.
diu întreabă: