anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cat ar costa sa imi scot o masea si sa imi pun alta? am doar 17 ani si ce am in gura numai eu stiu, cred ca sunt singura persoana de varsta mea care are atatea probleme cu dintii si nu stiu cum se poate asa ceva.ma spal zi de zi pe dinti! GOD DAMN IT!

2 răspunsuri:
| LadyNaty a răspuns:

Depinde unde mergi, la ce cabinet. Daca vrei sa iti scoata maseaua mai mult de 50 de lei nu te costa, dar daca o luam asa... Poate de exemplu sa ti-o refaca nu neaparat sa o scoata. Poate inca mai se poate face ceva.Dar ca sa iti pui una noua costa ceva.O prietena mi-a spus e 500 de lei, dar na.Nu cred ca e atat de mult.Depinde de acel doctor...

| aligru a răspuns:

E foarte scump sa ti pui dinti/masele!
Depinde de ceea ce ai! daca alegi din portelan sau alte chestii. Daca vrei implant sau sa fie legati de ceilalti! Nu stiu exact procedeele, cel mai bine ar fi sa intrebi pe cineva de specialitate.
De asemenea, daca nu esti fricos ai putea sa incerci sa mergi la facultatea de stomatologie. E mai ieftin si mai mereu au nevoie de "cobai".

Bafta!
PS: nu are importanta neaparat de cate ori de speli. Conteaza natura dintilor tai! Eu nu am fumat niciodata si nici nu beau cafea, ma spal regulat pe dinti dar prietenul meu care e un fumator inrait si bautor de cafea are dintii mai albi si mai sanatosi ca ai mei!tongue
Si uneori cei aspectuosi sunt rai pe interior!