Placa Valera Silhouette
Placa dispune de jet de abur pentru hidratarea parului si de un element PTC pentru incalzire rapida. Produsul este prevazut cu o perie pentru ghidare, o placa pentru onduleuri mici si inca una pentru onduleuri mari.
Pret: 100 lei
Si mama are una chiar asa de 2 ani... E destul de buna zic eu! Noi am gasit-o la reducere 90 lei. Poate ai noroc! Succes!
Placile de ceramica nu sunt mai mult de 50 lei si sunt foarte bune daca esti din timisoara stiu eu un magazin de unde mi-am luat si eu de aproape un an si e foarte buna
La noi in Rep.Moldova e aprox. 100lei(cam 25 roni)dar cele ieftine nu sunt calitative, nu sunt de ceramica si ard parul.Mai bine asteapta putin si poate o sa poti sa-ti cumperi una mai calitativa deoarece nu e cu mult mai scumpa.
Depinde de unde esti. daca esti din buc eu am vazut in Castani(Big) placa cu 15 lei si ondulator...dar nu te astepta sa fie foarte buna indreapta parul dar si arde...Mai bine fa rost de un catalog de la infinity si uitate acolo au placi doar la 30 lei din ceramica foarte bune
Doina02 întreabă: