Asta depinde si de cate kg ai, cauta pe youtube " abs exercise", succes la patratele
Daca ai fizicul normal adica nici lipsit de masa musculara dar nici plin de grasime, faci flotari, abdomene, alergat si un pic de regim alimentar si te formezi bine...
De unde sa stim cate kg ar trebui sa ai daca nu ne spui si intaltimea? Daca ai 1.70 ar trebui sa ai 70 de kg. ceva de genu.
Da da sa mearga cu 2 galetii de apa pe scari sus jos sus jos de vreo 10 ori in fiecare zii macar pana la etaju 2
sa vezi in 2 saptamani ce abdomen ai si plus si muschi la maini
funda?
Poi eu aveam la 12 ani 43k si nu mi se vedeau x(.Cam la varsta ta ar trebui sa ai 45k-50k creca exagerez dar eu asa cred.Abdomenele sunt cele mai bune, dau performante, eu am o bara din otel inoxidabil pe tavanul din camera. Dimineata ma trezesc si deschid geamu si dai abdomene pe bara . Abdomenele => performanta
60. Pai ar trebui mai ales sa faca mult sport...iar in ceea ce priveste exercitiile, flotari, alergare...in concluzie, mult sport.
Asta nu vine de la sine trebuie multa munca si sport si multa munca bft cu abdomenul