Bine...Scoala? Da, e o cladire destul de draguta
Daca-mi place? Bineinteles. Acolo gasesti tot soiul de oameni: adorabili, urati, analfabeti, prosti, tocilari, amuzanti, tarani, nebuni, crizati, etc.
Cu toti poti rade daca gasesti un motiv bun.
Ma distrez doar in pauze si in orele simple, gen desen, geografie, religie, etc. Multi din clasa sunt atei, deci la religie e cam panarama. La geografie profa' e o taranca deci e si mai mare panarama
Imi iubesc colegii, in special unul si una :3
Nu inteleg rostul intrebarii tale, insa da, imi place scoala x] [In orele gen mate, nu prea o. o]
De distrat... e mereu cate un motiv de ras
Mie imi place, dar daca si colegii nu ar fi atat de respingatori ar fi mai bine
Nu`mi place. da ma distrez apoi ma mai cert cu colegiisi numi palce sa ma las.si tot comentezda e okei.mai ales ca e ultimu an! party una una pauzele si baza si unele oreee ahh:-x.
Ma, eu in generala. nu stiu ce sa zic, mi-a placut fff mult, ma duceam la scoala numai de drag. )
Si acum la liceu imi place, dar parca numai e la fel.
Nu pot sa-mi spun ca imi place asa mult, totusi acolo invatam si trebuie sa mergem. Si ma distrez chiar foarte mult la scoala. Deci in concluzie, imi place scoala dar nu prea .
MDa scoala e frumoasa pacat ca se dau teme pentru acasa in rest ) super tare panarama la ore ma distrez... fete alea alea
Mie mi-a placut, am facut numai tampenii si diriga plangea la orele de dirigentie aproape tot timpul, dar cat de mult mi-a placut mi-am dat seama doar dupa de am gatat liceul.