Depinde de gustul fiecaruia... unora le place parul scurt altora parul lung,,, diferite culori, suvite etc etc...in ziua de azi avem de toate pentru toti cum s-ar zice, trebuie doar sa gasesti stilul care ti se potriveste.de exemplu eu am parun natural castaniu si am suvite blonde si maro... e foarte fain! am o colega care este satena si are suvite rosi, e genial!
Sincer. eu m-as tunde cheala.macar asa stiu ca colegele mele lipsite de personalitate nu s-ar mail ua dupa mine. orice agrafa in plus la mine= o agrafa in plus la ele... din luna septembrie am 3 suvite foooarte subtsiri impletite si legate sus cu alts (astept sa se faca dread). nu cred ca este vreo fata in clasa care sa nu fi purtat si ea coditse ca si ale mele macar 2 zile (exact pe partea pe care le am eu, prinse cu acelasi fel de elastic etc.) apoi. daca ma tund scurt, jumate de clasa se tunde scurt... daca imi prind parul toata clas aisi prinde parul... nu stiu ce sa fac. cu ocazia asta intreb si eu... ce sa fac? unaori am impresia ca sunt singura normala. urmata de 13 copii fidele
misauratcuviata întreabă: