| George1499 a întrebat:

Cam de 2 zile am inceput sa vorbesc cu o fata de la scoala pe facebook, dar raspundea cam sec si mi-a spus ca este in doliu si nu are chef de nimic, ma gandesc ca ori nu vrea sa vorbeasca cu mine ori chiar spune adevarul si as vrea sa o ajut cu ceva dar nu stiu cu ce... puteti sa imi dati niste sfaturi? Un prieten mi a spus sa astept sa ma caute ea dupa ce ii trece dar eu vreau sa o ajut sa nu sufere asa tare...

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca e sincera, n-ai zice ceva de genul in gluma sau ca un pretext, e un subiect prea dureros. Incearca sa-i demonstrezi ca esti acolo pentru ea si o sustii. Macar in interiorul ei o sa aprecieze gestul.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă e în doliu, încearcă să o înțelegi. Trebuie să știi că nu orice durere/suferință poate fi alinată.Tu îi poți fi alături cu câte un gând frumos, exprimat în scris, chiar dacă ea nu îți va răspunde. Învață să-i asculți tăcerea. Ea face uneori, cât o mie de cuvinte. Continuă să îi scrii, chiar dacă nu vei reuși, să o faci a zâmbi. Măcar va ști că îi ești aproape. Și, dacă vreodată, simte nevoia să îți împărtășească un gând, îți va scrie. Dacă nu..., atunci ascultă din nou, veștile care vin din tăcere.

| George1499 explică (pentru floresdemayo):

Poti sa imi dai niste idei despre ce sa ii spun?