Exact ce ai spus este senzatia de deja vu, poate ca ti s-a intamplat de cateva ori incontinuu, si acum tot ai impresia ca esti sub efectul "deja vuului". Incearca sa te gandesti ca nu e adevarat, si cand ai senzatia asta inchide ochi pentru cateva secunde.Va trece cu timpul, dar nu trebuie sa te gandesti tot timpul la asta. Daca nu se termina du-te la phitiatru sau la psiholog (nu mai stiu care ce e) si spune-i, poate o sa te ajute. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Mi se mai intampla si mie sa am impresia ca am mai trait o data aceeasi intamplare. E normal din cate stiu eu.
Stai linistita.
E foarte normal, tuturor ni sa intampla sa avem din cand in cand senzatia de deja vu, nu este cazul sa te ingrijorezi.
Da si mie mi se intampla, e normal chiar daca putin ciudat. Mi se mai intampla si alte chestii ciudate, ca de exemplu sa ma gandesc : cum ar fi sa.( se intample x lucru) si sa se intample.
Din cate stiu eu e normal, mi se intampla cel putin odata pe luna. Parca stiam ca persoana respectiva urma sa spuna acel lucru, sau mi se pare ca am mai trait odata asta. Depinde de puterea de clarviziune al oricarui om, eu cred ca este chiar de bine daca ti-se intampla.