| IcsD a întrebat:

Cam dificila problema... deci: imi place foarte mult de un baiat j el crd k ma placea. m`a intrebat de vreo 2-3 ori daca vreau sa fiu cu el dar ca bleaga am raspuns "nu" acum el este cu o fata care imi era prietena dar numai suntem. ajutati`ma cum sa ii despart ce sa fac... nu ii pot spune ca il plac dar krd k stie crying uff

5 răspunsuri:
| Mixed a răspuns:

Daca tu l-ai refuzat ...credeai ca o sa stea toata viata sa isi planga de mila? baietii nu sunt asa ...ca noi fetele...cred ca ar trebui sa astepti sa se desparta ...nu ar trebui sa ii desparti ...parerea mea... daca e sa fii cu el o sa fii indiferent de alte fetewinking
bafta :*

| IcsD explică:

Da. eu mi-am luat inima in dinti j am vb cu el si i-am dat de inteles ca il plac... si el imi spunea ca prietena lui ii face crize de gelozie si a vazut-o suparata si a iertato, seara am vorbit iar cu el si mi-a zis ca e fericit cu ea si...straight face

| maria91r a răspuns:

Daca stii sigur ca te place.desi acum e cu prietena ta. du-te la el si spune-i.pentru asta iti trebuie putin curajtongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta.
Nue egenul de baiat care o sa insiste, ai vazut si tu. happy
Asteapta, probabil face asta special

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vb cu el si sa ii explici sa vezi ce parere are k pana la urma e baiat j are orgoliu de portelan...