| qieiqpalz a întrebat:

Cam dupa cat timp e ok sa fac o reuniune sa zic asa cu colegii de la scoala? au trecut 2 ani si mi-e mi s-a facut putin dor de iei ca eram o clasa foarte unita si de treaba acum sunt cu cei mai nesimtiti colegi ...as da orice sa ma intorc in timp cand eram in clasa cu iei pacat ca nu e posibil.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da. E un gest ok. Intreaba pe grup : hei, vreti sa iesim toti undeva? Simplu, fara chestii pompoase si sentimentale sau prea serioase. Eventual poti scrie si ca ti-e dor de ei.

| AlexSalling a răspuns:

Nu mai astepta, fa-o. E frumos sa-ti vezi fostii colegi.

| qieiqpalz explică (pentru AlexSalling):

Da stiu..am lasat acum un mesaj pe grupul clasei de acum 2 ani nu l-au sters nu stiu dc dar am lasat acolo si nu prea raspundeam i-am intrebat ce fac si nu au raspuns foarte multi astept pana maine acum doar 8 pers au vazut sincer sper sa ne adunam undeva din nou...

| AlexSalling a răspuns (pentru qieiqpalz):

Si eu sper sa va adunati. Bafta!

| vodami92 a răspuns:

Depinde si de relatia pe care ai avut-o tu cu colegii de clasa sau chiar profesorii care te-au format! eu cu colegii de generala asa si asa! cu unii da! cu altii nu! la liceu sincer nu prea! chiar deloc! deci daca ar fi asa! prefer doar cu cei din generala! aia de la liceu mai putin! si oricum multi prefera abia la batranete! iti dai seama! sa vina in baston la reuniune! oricum chestia cu reuniunile eu zic spun ca este doar la americani! sau in alte parti ale europei! desigur daca tii neaparat! ai putea discuta cu vreun fost coleg! cu care stii tu ca te-ai inteles bine! si va intalniti la un suc! bere! cafea! o prajitura! etc! si apoi multi plecati in afara! nu sunt in tara adica! ca nu au ce sa faca aici! si apropo de reuniuni! tu crezi ca parintii tai au avut parte de asa ceva! ma indoiesc! si apoi chiar daca se intalnesc! le zice spune ala! ba ce te-ai schimbat! etc! ne mintim singuri asa! ca ne reintalnim ca nu stiu ce! degeaba daca nu vin toti! toata gasca! asa ca nu astepta! ca daca astepti imbatranesti!

| Chubby2104 a răspuns:

Oricând este bine să faci o reuniune de genul. Adică nu are de ce să afecteze (cred) ceva sau pe cineva. Din fericire, eu nu cunosc starea pe care o ai, pentru că nu am trecut prin asta, dar îmi dau seama că îți este greu și nu poți accepta această schimbare din cauza comportamentului ce l-au adoptat colegii tăi noi.

| mirualdea a răspuns:

De obicei se fac dupa, 10, 20 ani si tot asa.Mai strangeti-va grupulete la o bere.Fiecare isi ia lumea in cap si pleaca ca aici nu au ce face.In provincie se cauta doar paznici si croitorese pe minimul pe economie