| PciTheGamer a întrebat:

Cam la ce varsta mi se schimba vocea.Eu am 12 ani si am o voce putin mai groasa decat asta https://www.youtube.com/watch?v=8aHaLNRpwnU
La cati ani voi avea o voce mai groasa?
P:S Nu vreau sa fac reclama la canal dar a fost singrul exemplu
pe aproape de vocea mea.

Răspuns Câştigător
| SkyRainb0w a răspuns:

Nu am ascultat acel video, dar cred ca nu asta e o problema pentru tine. Se va modifica in curand. Poti si ai voce groasa la 11 ani sau 15. Depinde de organismul tau.
de ex, eu am fost toara copilaria un sfrijit (ca sa zic asa,),. Scund, slab si cu o voce... ziceai ca vorbesti cu o fetita pitigaiata:--). La 13 ani am inceput sa ma inalt (aveam 1.50-1.55) si 39 de kg. Etcc. Ei, de curand 1 an, m.i s.a ingrosat vocea. De la vocea me pitigaiata si sfrijitul care eram, in nici un an jumate, am ajuns la 1.84, 72 kg si cu o voce de nu ma mai recunosteau fostii colegi laughing.
concluzia e ca nu trebuie sa te ingijorezi, vocea ta se va ingrosa cat de curand. Iti zic sa te procupi de alte problemewinking. Sa ai bafta.

2 răspunsuri:
| UserName122132 a răspuns:

happy Sa nu crezi ca vocea se schimba de odata adica te trezesti cu alta voce tu nici nu vei realiza cand se va schimba pentru ca din zi in zi se va face mai groasa si alte tonuri... pe la 14-15 se va schimba acum depinde si de persoana...

| d33a15 a răspuns:

De obicei vocea se schimba pe la pubertate.