| Andraa a întrebat:

Cam pe la mijlocul vacantei m-am certat(cica) cu una dintre cele mai bune prietene ale mele... dintr-o prostie...pentru ca ne-a chemat sa mergem la un strand...si e ceva drum de la mine pana acolo.si parintii nu m-au lasat cu autobuzul...si am intrebat-o intr-o zi pe mess ce face(ea fiind plecata la bunici)...si zicea k nu o intereseaza de mine si chestii de genu asta.
... ce ar trebui sa fac? eu in nici un caz nu o sa ma duc la ea sa imi cer iertare sau sa vorbesc cu ea...pentru ca stiu ca nu am gresit cu nimicbig grin

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

De fapt intrebarea ta cere un sfat de impacarewinking. Poate ca nu vrei 100% sa te impaci cu ea, dar iti cam pare rau ca este suparata pe tine, nu?
Depinde cat de buna prietena esti cu ea. daca tii la prietenia ei eu zic sa-ti calci pe orgoliu si sa vb deschis cu ea despre problema. daca nu, asta e. s-a suparat si gata.
Da am o curiozitate, de ce nu te-au lasat ai tai cu atutobuzul.chiar asa periculos este? thinking

| Psihoyounger a răspuns:

E posibil ca ea sa fi inerpretat gresit faptul ca tu nu ai vrut sa te duci la strand. Totusi ar trebui sa iti calci pe orgoliu si sa incerci sa vorbesti cu ea. Explica-i ca nu ai putut merge pentru ca parintii tai nu ti-au dat voie. Merita cand e vorba de o prietenie adevarata. Daca totusi nu vrea sa vorbeasca cu tine, inseamna ca ea a tratat prietenia voastra cu superficialitate. Bafta!

Psihoyounger

| Casiana a răspuns:

Stii, daca nu te consideri vinovata nu trebuie sa faci tu primul pas...Intradevar cred ca ar trebui sa ii explici de ce nu ai putut sa mergi, daca nu intelege consoleaza-te cu gandeul ca tu ai incercat sa fii o prietena buna, daca nu ai avut cui sa ii fii prietena asta este altceva! Te pup!

| Andraa explică:

Pai...suntem prietene de 3 ani si ceva...pai eu una am incecat sa vorbesc cu ea... dar zicea k nu o intereseaza de mine...
pai nu m--au lasat pentru ca nu am mai fost niciodata acolo.nici eu nici alt prieten.si era cv de mers cu autobuzul...era cam o ora jumatate...

| Criiss16 a răspuns:

Las-o.Nu ai ce sa faci. Daca vine sa iti ceara iertare pentru ca s-a suparat pe tine, da, poti sa spui ca e o prietena adevarata. Daca nu, nu-ti face griji.Prietene ca ea, gasesti oriunde.:-J

Salutari.:*

| www a răspuns:

Pai daca nu vrei sa vrobesti cu ea... atunci nu ai ce sa facilaughing.

Sa iti ceri iertare intelg ca nu vrei. dar daca totusi vrei sa te impaci cu ea.trebuie sa vorbesti cu ealaughing. Spune-i ca nu te-au lasat parintii tai... poate ca ea a interpretat prost si atunci na.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happylas-o asa pana isi revine.heh.si eu am trecut prin aceeasi situate acu cateva saptamaniwinking. ea se comporta ca si un copil, o sa realizeze ca a gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate si faci bine, nu esti disperata dupa priteni, daca vine si isi cere iertare de la tine ok, daca nu da-o'ncolo ai si alti preteni. s totusi gandeste-te bine daca nu ai gresit cu nimic happy nu-mi lua in considerare sfatul, eu nu cunosc toata povestea, fa cum crezi tu k faci bine

mult succes iti urez kiss