Nu fumez! Si niciodata nu o sa raspund la aceasta intrebare sau la altele de genul asta cu un tip de tigari! Deoarece nu o sa fumez niciodata (sunt constienta de asta).
Tigarile iti acopere,, sacii'' de aer (plamanii nah), si respiratia ta continua sa se,, strice''.
Unchiul meu (de 38 ani), a murit din cauza tigarilor, deoarece ele i-au acoperit plamanii complet, si respiratia a incetat sa-si,, faca treaba'' ok in continuare, pana cand s-a oprit. El a fumat de la varsta de 13 ani. Trist nu? Daca te-ai apucat de tigari!
Majoritatea fumatorilor au inceput sa aiba acest,, hobby'' din cauza anturajului. La liceu, ala iti zice :,, Hai ma incearca si tu, e super etc.'' si tu te lasi influentat, incerci o data, ti-a placut, a doua, a treia oara pana ramai dependent toata viata.
38% din fumatorii de pe glob s-au lasat de fumat, din propria putere psihica. Deci esti constienta ca 62% nu s-au putut lasa de acest drog, care continua sa fie legal.
Din pacate, calea de intoarcere e grea de strabatut. Mama incearca din rasputeri sa se lase de fumat de 4 luni, totul fiind in zadar.
Ma nu fumez.Mai trag cateva fumuri cand sunt cu prietenii asa ocazional. Da asa ce sa zic vogue roz
Vogue
sau sunt unele nu stiu cum se num cu aromemie im i plac alea cu capsune si ciocolata:X
M-am dat pe tigari categoric mai slabe decat altele (fumam Kent inainte). Acum pot sa zic ca tigarile mele preferate au devenit Malboro Gold (fine touch)
Da imi plac, pentru ca ma calmeaza etc.
de obicei fumez : capital, dunhill negru, marlboro, kent etc
1.Nu sunt fumatoare, dar o data pe saptamana/luna cu baietii de la mine din clasa mai merge.Eu sunt fingura fata din grup!
2.Am terminat a6`a deci nu esti singura care fumeaza de la o varsta frageda, colegii mei fumeaza dupa a`5a`. Fumam Kent 8, sau, Vogue.
3.@Experta_in_Frumusete, tocmai ai raspuns la o astfel de intrebare.
4.La naiba cu ei de plamani, cund nu mai poti faci transplant!
ale0409 întreabă: