| oana119955_1337 a întrebat:

Cam stupida intrebarea dar nah`hee hee va plac tzigarile? dc? si care?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu sunt fumătoare. Nah...
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Nu fumez.Nu repet greselile familiei cand am in fata exemplul efectului nocivI don't want to see

| LoveForShania a răspuns:

Nu fumez! Si niciodata nu o sa raspund la aceasta intrebare sau la altele de genul asta cu un tip de tigari! Deoarece nu o sa fumez niciodata (sunt constienta de asta).
Tigarile iti acopere,, sacii'' de aer (plamanii nah), si respiratia ta continua sa se,, strice''.
Unchiul meu (de 38 ani), a murit din cauza tigarilor, deoarece ele i-au acoperit plamanii complet, si respiratia a incetat sa-si,, faca treaba'' ok in continuare, pana cand s-a oprit. El a fumat de la varsta de 13 ani. Trist nu? Daca te-ai apucat de tigari!
Majoritatea fumatorilor au inceput sa aiba acest,, hobby'' din cauza anturajului. La liceu, ala iti zice :,, Hai ma incearca si tu, e super etc.'' si tu te lasi influentat, incerci o data, ti-a placut, a doua, a treia oara pana ramai dependent toata viata.
38% din fumatorii de pe glob s-au lasat de fumat, din propria putere psihica. Deci esti constienta ca 62% nu s-au putut lasa de acest drog, care continua sa fie legal.
Din pacate, calea de intoarcere e grea de strabatut. Mama incearca din rasputeri sa se lase de fumat de 4 luni, totul fiind in zadar.

| JustMe a răspuns:

Nu fumez!

| Bianca_3626 a răspuns:

Ma nu fumez.Mai trag cateva fumuri cand sunt cu prietenii asa ocazional. Da asa ce sa zic vogue rozbig grin

| pitikaaaa a răspuns:

Vogue
sau sunt unele nu stiu cum se num cu aromemie im i plac alea cu capsune si ciocolata:X

| Klara a răspuns:

M-am dat pe tigari categoric mai slabe decat altele (fumam Kent inainte). Acum pot sa zic ca tigarile mele preferate au devenit Malboro Gold (fine touch)

| bluepuff a răspuns:

Da imi plac, pentru ca ma calmeaza etc.
de obicei fumez : capital, dunhill negru, marlboro, kent etcbig grin

| BRoxana a răspuns:

Marijuana & cannabis, cea mai buna tigara, garantat b-)

| Rebe97 a răspuns:

Nuci nu stiu cum is eu nu fumez

| USERname_1596 a răspuns:

1.Nu sunt fumatoare, dar o data pe saptamana/luna cu baietii de la mine din clasa mai merge.Eu sunt fingura fata din grup!big grin

2.Am terminat a6`a deci nu esti singura care fumeaza de la o varsta frageda, colegii mei fumeaza dupa a`5a`. Fumam Kent 8, sau, Vogue.

3.@Experta_in_Frumusete, tocmai ai raspuns la o astfel de intrebare.

4.La naiba cu ei de plamani, cund nu mai poti faci transplant!laughing

| adryanna_1984 a răspuns:

big grin pai kent 8 si vogue mentolat aa sh kent nanothecbig grinbig grintie?