anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Canarul si perusul pot trai in aceeasi colivie? aaaa si cam cat ar costa un canar? Am deja unul pe care l-am primit cadou acum vreo 5 ani si as vrea sa mai iau unul pentru ca mi se pare ca asta pe care il am sta cam trist de la un timp...si inca o intrebare. Am auzit ca se taie unghiile la canar cand sunt prea lungi. eu pana acum nu i le-am taiat niciodata. cum se taie?straight face ca am auzit ca daca i le tai prea mult poate sa moara. fundita

P. S. si cum pot sa-mi dau seama daca cel pe care ilam acum e canar sau canarita ca sa stiu ce iau? big grin

fundalove struck

Răspuns Câştigător
| Sophie90 a răspuns:

Uite aici ai mai multe informatii despre canar, eu doar cu atat te pot ajuta, am pisica nu canar sorry...

http://www.clickpentrufemei.ro/Cum-sa-ingrijesti-un-canar_0_3180.html

Unghiile canarului se taie regulat

Este indicat să foloseşti un cleşte sau o unghieră pentru a face acest lucru. În tot acest timp trebuie să fii atentă să nu tai din partea mai vascularizată a unghiei (acest lucru îl poate răni). Ajustează-i doar vârfurile alb-gălbui ale unghiilor. Dacă faci acest lucru pentru prima dată este bine să mergi cu pasărea la medicul veterinar.

1 răspuns:
| andrada a răspuns:

Buna!
Nu iti rasp la intrebare pentru ca nu stiu dar tiam vazut ultima intrebare (ca ai pus 2 intrebare si nu tia rasp nimeni) si poate pentru ca nici cei care au mai citit intrebare nu stiu sa-ti rasp.
Daca stiau sigur primeai rasp pentru ca eu am pus niste intrebare f usoare uneori si am primit vreo 12 rasp la una
Succes si sper sa nu te superi pentru ca n-am zis nimic cu rautate happy