Ieri pentru ca mi-a dat fratimiu 3 palme la fund(17 ani)dar avea si de ce sa mi le deaam sunat-o pe gagica lui si i-am spus ca ii e foarte rau si plange si e galben la fata, si ea a spus sa sun la salvare si a venit si ea(normal ca nu am sunat la salvare)(parea amuzanta farsa)s-a enervat si mi-a scapat 3 palme la fund in locul lui dadeam mai multedar oricum nici nu le simti dar am plans si am zbierat de necaz pana si-a cerut scuze:->si l-am iertat, si oricum nu ii mai facusem ceva rau de mult, ultima data imi amintesca ca trebuia sa faca nu stiu ce proiect la scoala si dupa ce la terminat s-a dus sa manance si eu ma uitam la proiect la cat de ciudat e si am varsat un pahar cu apa pe el(din greseala)dar pentru el n-a contact si mia mai dat tot 3 palme la funddar tot il iubesc
Ieri, pentru ca, din cauza unei sincope informatice, mi-am ratat excursia la Paris.
Ultima data am plans alaltaieri
Pentru ca, mi-am amintit de o prietena foarte draga mie, pierduta pe veci...
Tu cand ai plans ultima data si motivuuul?
Adio`sz :*
By A`ndOtsza
Pai utima data am plin pe data de 1 august 2009...deoarece perietenul meu so sarutat cu alta in fata mea
Ieri...sunt momentan despartita de prietenul meu si mi-e foarte dor de el......il iubesc din toata inima mea...
Utima oara am plans ieri
din cauza unor amintiri...am ascultat cateva melodii...
dar tu?
Pe 20 iulie...trecusera 4 zile de cand ne despartisem si era ziua lui, si nu era langa mine...
Ieri. Am plans de nervi ca nu pot sa fac scoala de soferi din cauza "crizei financiare" din familie. Pffff, ce nedrept!
Buna!
Azi, pentru ca m-am saturat de certuri, pentru ca nu destul de multumita de mine, pentru ca s-au strans prea multe si am rabufnit deodata .
ps:si pentru ca e urat afara
Azi. M-a durut maseaua. Dar i-am venit eu de hac... am scos-o Pacat ca ma mai doaere putin locul... dar va trece...
Bafta!
Psihoyounger
Aseara.ma uitam la filmul The notebook si la una din scene am inceput sa plang gandindu-ma la cat de puternica e, cateodata, iubirea si pentru persoana iubita merita sa faci orice sacrificiu.
Acum 1 lunaAm avut o cearta cu prietenul meu si nu mi-a placut deloc. Dar ne-am impacat
Am plans astazi pentru ca mi-am amintit de prietena mea cea mai buna care a plecat pentru totdeauna in Italia. Mi-e tare dor de ea.Era ca si sora mea si acum...
Azi... k mi-am amintit de paul si nu stiu ce sa fac... da u? cand? hai zi
Acuma 3 ore. mi-am amintit de fostul meu prieten.si de clipele petrecute impreuna. dureros.
Ieri seara, din cauza faptului ca baiatul pe care`l plac zice ca nu ma place. , dar face semne ca i`ar place de mine! Dar. asta mi-a dat putere !
Acum doua secunde. De ce? Pentru ca nu mi-am adus aminte cand am plans ultima oara si am crezut ca te superi daca nu-ti raspund la intrebare. just kidding O zi buna! (fara lacrimi)
Ultima oara.azi-noapte.Si motivul... acelasi de 5 luni: pentru ca eu sunt in Italia, iubitul meu in Romania si fara sa exagerez am plans in toata perioada asta in fiecare zi. Dar si cand l-oi vedea, o sa plang... de fericire atunci. :X
Alaltaieri ca nu vine nimeni cu mine la amre si trebuie sa merg eu cu parintii
Acum catvea zile... mi-am amintit de cea mai buna prietena a mea care s`a mutat...totul e schimbat fara ea
Ultima data am plans saptamana trecuta deoarece am avut o zi tare proasta si m-am gandit doar la lucrurile rele care mi sau intamplat.