| paupaulapaulina a întrebat:

Cand am fost intr-o excursie pe autocar a fost difuzat un film insa nu mai stiu cum se numeste...
El era cam asa :

Era vorba despre o fetita mica care are o mama buna, inasa un tata care mai mereu isi pierdea vremea la Pocker. Intr-o seara mama fetitei il prinde din nou pe sotul ei jucand Pocker cu prietenii si se cearta, scandal care duce la plecarea tatalui de acasa. Fetita vazand toate astea fuce in camera ei si incepe sa planga... Tatal merge si isi pupa fetita dupa care pleaca fara sa se mai intoarca...

Peste ani si ani, cand fata creste si ajunge sa mearga la o facultate, nu mai are o relatie foarte buna cu mama ei.

Trantind usa intr-una dintre dimineti pleaca la facultate...
Aceasta ajunge intr-o sala mare, unde se afla mai multi elevi studenti la medicina...

Acestia discuta dupa care se retrag cu totii...
Dupa cateva zile fata cu cativa prieteni/prietene se intalnesc la aceasta acasa sa " invete ". De la invatat ajung sa joace Pocker...( Fata nu prea era de acord pentru ca stia ca si tatal ei a ajuns sa isi piarda familia jucand Pocker ) Pana la urma aceasta a acceptat si au inceput sa joace Pocker pe dezbracate straight face...
Ziua urmatoare se intalnesc cu totii din nou la scoala...

Se mai intampla intre timp mai multe lucruri...

... Dupa ceva timp fetei i se face mila de o femeie care terebuie sa faca o operatie insa nu are bani asa ca discuta cu prietenii si iau decizia sa participe la un concurs de Pocker pentru a o ajuta...

Aceasta este luata la misto de catre oamenii din sala de Pocker insa aceasta le dovedeste in prima etapa ca este foarte buna...

Asa trece prin mai multe partide si ajunge sa se lupte pentru castigarea marelui premiu...

Iata ca vini-se si noaptea cea mare...

Fata la masa de joc este intampinat de o foarte mare si enorma " surpriza "... Aceasta este nevoita cu tatal ei!

Toata lumea il credea mort, dar, de fapt aceasta afla ca tatalui ei i sa inscenat moartea prin distrugerea unei masini in care se afla un cadavru, toata lumea crezand ca era chiar tatal fetei...

Prietenii fetei o conving ca nu este nimic in neregula si se intoarce la masa crezand ca acel barbat este un impostor...

Mai departe nu mai stiu sigur ce s-a intamplat, tocmai de acea va-si ruga sa imi spuneti daca stiti numele filmului happy
Dau fundita si va rog incercati sa faceti tot posibilul sa-mi spuneti happy
Am o curiozitate imensa sa aflu cum se numea big grin

Dau Fundita si Vot big grin

Pls kiss

1 răspuns:
| ionut1980 a răspuns:

Poate te ajuta aceste titluri?
http://www.filmoteca.ro/filme?cu=tag:joc-de-poker