| Schatten a întrebat:

Cand apare cartea scrisa de Stephenie Meyer, Midnight Sun, in Romania? Am auzit ca in cursul acestui an. dar cand?
Multumesc.

19 răspunsuri:
| insomnia a răspuns:

Nu stiu chiar cand apare, dar eu o am pe pc happy

| Kate21 a răspuns:

E pe internet

| eveline a răspuns:

Poi sa iti zic cum sta treaba:Stephenie Meyer a apucat sa scrie decat 12 capitole si s-a lasat fiindca nu mai avea inspiratie oarecum iar niste reporteri ia-u furat cele 12 capitole si le-au postat pe internet iar ea s-a decis sa amane continuarea cartii fiind foarte suparata. poti decat sa citesti cele 12 capitole aici le poti citi online.
http://www.scribd.com/doc/16413430/Midnight-Sun-11capitole1PDF-Romana
sau le poti downloada de pe
http://gheatasifoc.blogspot.com/
asta este un fel se site oficial cu mai multe imformatii... poti citi jos de tot.scrie cu albastru...
iar asta este siteul oficial a lui Stephenie Meyer cu f.multe imformatii despre carti:
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
Cred ca te-am ajutat macar putin:d

| Schatten explică:

Ma refeream la carte...nu varianta de pe internet...si Meyer s-a decis sa modifice acele capitole.asa ca, cartea va fi continuata.
Tot ce vreau sa stiu e cand va aparea la noi.=.=

| fatacuesarfaroz a răspuns:

Nu au aparut decat primele 12 capitole.
Stephenie Meyer nu vrea sa mai publice toata carte pentru ca cineva a postat ilegal pe net primele 12 capitole...
daca vrei sa le citesti le gasesti pe net happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu il astept dar nu inrteleg un lucru este continurae serii amurg din puctu lui edwrad?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gabbyy nu stiu raspunsul imi pare rau dar cartea va aparea si lui stephenie meyer iau furat hackeri doar cateva capitole

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie cand va aparea cartea se spune ca este continuarea cartii zori de zi este o carte din perspectiva lui edward dar ceea ce o sa gasesti pe net este de fapt o varianta a cartii amurg (prima carte)stiu asta pentru ca am citit varianta de pe net si coincide cu prima carte! imi pare rau ca nu te pot ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. eu sunt teona. deci midnight sun este o carte scrisa prin prisma lui edward(autoarea isi asuma punctul de vedere al lui edward). primele 12 cap. le-am luat de pe net. mai nou am gasit si cap. 13 si 14. primele 12 sunt din Amurg(cand cei 2 abia se cunosc), cap. 13 si 14. sun din Eclipsa(atacul nou nascutilor.) si eu mi-as dori f mult sa stiu cand apare carte in romania, dar sincer nu am nici cea mai mica idee. sper sa gasesc pe net si celelate cap.(am inteles ca sunt 28thinking ) happy bafta multa si spor la citit!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei.am si eu o intrebare. de unde pot sa descarc si celelate capitole din midnight sun (prima carte)? eu am doar 12. si mai am si capitolele 12 14 15 din eclipsa tot din perspectiva lui edward. De ce sunt asa ravasite pe net?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am gasit in magazine o carte referitoare la Bree, personaj ce apare foarte putin in Eclipsa, unul din nou-nascuti.
Iar intr-o revista am citit ca acesta ar fi ultimu' volum din serie.

| Schatten explică:

Stiu ce este aceea carte rolling eyes
Am gasit si eu mai multe capitole.sunt confuza acum XD Am gasit si capitolele din Eclipsa. dar nu inteleg ce legatura au cu asta.si am gasit cele 24 capitole sau cate sunt din Twilight, dar nu aveau nici o noima.deci.mai bine asteptam XD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eclipse din perspectiva lui edward nu cred ca e scris de stephenie meyer cred ca edoar un fic adica eu am gasit eclipse din perspectiva lui edward ca fic. midnight sun nu este continuarea amurg e amurg dar din perspectiva lui edward

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ciudat ...am citit toate cartile iar ce am gasit pe net este doar o porcarie. Sunt sigura ca nu a scris Stephenie asa ceva! Nu au nici o noima, nici un fir toate capitolele pe care le-am gasit pe net. Asa ca fetelor mai bine asteptam noi cartea decat sa ne amagim cu prostiile postate pe net aiurea nu-i asa?crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e corecta nici una din "motivarile" pentru care aparitia cartii nu va aparea. si eu sunt o mare fana a editiei twilight asa ca sunt si eu foarte nerabdatoare pentru aceasta carte dar am citit pe pagina oficiala a lui stephenie meyer ca de fapt a scris cateva capitole si a lasat manuscrisul pentru acele capitole pe mana unui angajat care le-a publicat pe net si toti fanii in loc sa astepte originalul si sa vada intreaga poveste pentru a o intelege au descarcat acele capitole si asa toata lumea stie care esti o parte din poveste. stephenie s-a suparat si a decis sa opreasca publicarea si scrierea cartii. fratele ei (seth) a zis ca ea s-a reapcat de scris cartea dar nu a continuat de ude ramasese ci a luat-o de la inceput. daca vreti ca stephenie meyer sa scrie s sa publice cartea atunci opriti-va din a mai downoala acele capitole siasteptati sa apara adevarata carte. aceasta nu a ramas fara inspiratie si nici nu i-au fost furate capitolele de catre hackeri. cum am zis.aceasta este varianta corecta a povestii fiind luata direct de pe site-ul oficial al lui stepenie meyer. gabbyyy stiu ca esti nerabdatoare (ca noi toti) dar eu te sfatuiesc sa ramai fidela lui stephenie daca esti o fana asa mare si sa nu ii incalci intimitatea prin a descarca acel manuscris. si app stephenie nu a mentionat cand va aparea cartea si nici nu vrea sa prezica grestit. ea isi iubeste toti anii si pera sa nu se mai repete incidentul acela nefericit. sper sa te ajute aceasta poveste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar am gasit pe youtube asta http://www.youtube.com/watch?v=_Mik2xm9Lgs&feature=related.
Nu stiu daca e adevarat... Dar pare cam real...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe siteul ei, Stephenie Meyer a postat cele 12 capitole spunand ca sunt necorctate. http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html. De pe siteul ei se pot descarca cele 12 capitole in engleza. Si cine are toata cartea imi poate spune si mie de unde a luat-o? Mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta s-ar putea sa-ti raspunda la intrebare http://www.4tnz.com/content/stephenie-meyer-finally-release-midnight-sun

| ALINA_9176 a răspuns:

Buna. Din cate stiu eu, nu mai apare vol. 5. autoarea s-a suparat pentru. ca i-au fost furate cele 12 capitole. eu sper ca se va gandi mai bine.