| Com3 a întrebat:

Cand ar fi ce-l mai bun moment, sa am primul sarut cu iubita mea? happy, nu faceti misto. ce-l mai bun raspuns primeste FUNDA! happy

2 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

*se scrie CEL mai bun

Inainte sa te gandesti la acest moment trebuie sa deveniti mai apropiati, sa va cunoasteti mai bine. Nu pot sa iti zic o durata exacta, depinde cand considera fiecare ca e momentul ideal, cava cunoasteti suficient etc.
Ar trebui sa iesiti impreuna, de preferat undeva mai retras. Este in regula si la film sau suc dar mie personal mereu mi-a placut sa fac aceste gesturi in maxima discretie. O plimbare prin parc sau sa fiti impreuna acasa la unul din voi cand va faceti temele sau altele (dar daca sunt parintii acasa laughing eu nu as mai miza pe aceasta locatie). Oricum atunci cand se va intampla, fa in asa fel incat sa fie un cadru placut nu plin de zgomote perturbatoare, plin de indivizi care se uita la voi... Fiti voi insiva! Asa este cel mai bine. In plus, nu poti premedita aceste momente. Daca te straduiesti prea mult, pierzi tot farmecul si raman la parerea ca primul sarut intr-o relatie nu poate fi planificat, si nu la amanunt. Totul trebuie sa decurga spontan si va fi mai bine asa happy

| xBlackDreamx a răspuns:

Pai vezi cand vrea si ea. Cand iesiti o data, gaseste momentul potrivit, apuc-o de mijloc, apropie-o de tine, uita-te in ochii ei si vezi cum reactioneaza. Daca nu te respinge inseamna ca vrea si ea sa o saruti. Dupa apropie-te usor de ea si sarut-o usor pe buze. big grin Iti doresc multa bafta :*