Prima data a fost cand eram la scoala in clasa I. Imi placea mult o colega. Dar a fost ceva de moment. E greu sa ii spui dragoste. Doar copilarie. Pana la prima dragoste impartasita au fost mai multe neimpartasite
Prima dragoste a fost neimpartasita
L'am iubit un an fara sa stie vreodata, pana mi-am dat seama ca nu are rost! Asta s-a intamplat pe la 12-13 ani!
Pai nu stiu.Cred ca si acum sunt tot la prima dragoste
Aveam 9 ani cand am cunoscut un baiatEram mica si bleaga.
Am tinut legatura. Vorbeam pe messenger.Venea la mine acasa si ne jucam)ma duceam si eu pe la el
Apoi, eu am plecat in Anglia si am stat pana am implinit 13 ani
L'am intalnit dupa un an de la revenirea mea in tara.
Adica acum 2 ani.Eu am mai avut relatii pana la 14 ani
De 2 ani ne cam jucam cu sentimentele amandoi.
Am fost impreuna cu el, ne'am despartit cam 3 luni.Eu am mai fost cu un tip.Ne'am impacat si iar ne'am despartit.Si tot asa cam de vreo 4 ori. Ultima oara cand ne'am certat a fost acum 2 luni.Si ne'am certat rau.Si acum el insista sa ne impacam dar mi-a ajuns.Totusi am 16 ani. Mie nu'mi trebuie relatii din astea Chiar daca tin foarte mult la el
Ate`
Pe la 10 ani eram mai mult obsedata de unul, decat indragostita. Copilarii.
Pai cred ca... cea mai recenta relatie. 12-13 ani.
De la gradinita pana in clasa a4a mi-a placut de un coleg, iar acum suntem foarte buni amici.De vreo luna am inceput o relatie cu prietenul meu cel mai bun, dar mi-e teama sa nu pierdem tot ce avem pana acum, adica il cunosc de 9 ani. Ce sfat imi dai?
Sashavalentine întreabă: