| Tiffany89 a întrebat:

Cand ati avut primul sarut? Cum s-a intamplat? cea mai frumoasa poveste funda:*

Răspuns Câştigător
| ralucaaa123 a răspuns:

Eram intr-o seara afara cu primul meu prieten, stateam amandoi pe o piatra mai maaare si tin minte ca imi era foarte frica de primul sarut, mi-a zis sa ma uit in sus sa vad ce multe stele sunt iar cand am ridicat capul m-a sarutathee hee Aveam 13 ani

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Primul sarut, prima imbratisare, prima privire, prima cearta, primul suspin, prima noapte de dragoste dupa o impacare frumoasa, sunt amintiri care sau dus in negura uitarii si a anilor pierduti.

| RoxAnana a răspuns:

Avem 13 ani...eram cu primul meu prieten...si eu tot ma feream de el sa nu ma sarute si am stat afara intr-o seara la poarta (pana pe la vreo 00:00big grin) asa si cand a plecat ne-am sarutat si a fost frumos.si bineinteles apoi au urmat altelebig grin

| aniiledha a răspuns:

Primul meu saruth a fost atunci cand am simtzith ca ma indragostesc cu adevarth. am mai avuth dar fara sentimente, si primul sarut inseamna ceva profund. Mia ceruth un baiat prietenia si eu am accepthat a doua zi m-a dus la un izvorash, eu steateam pe o piatra iar el a venit m-a luat in brate, m-a invarthith si apoi ma saruthat, am simtzith ca ma topesc acolo:X:X a fost ca in fiilme:X:Xiar acum inca mai sunt cu acel baiat:X:X

| Blondamea a răspuns:

Primul meu sarut a fost la opt ani a fost bestial daca vrei sa te saruti cu cineva sa nu iti fie teama ca nu e ceva de speriat

| Luuuv a răspuns:

La mine, s-a intamplat la ziua unei colege. Aveam 12 ani si imi placea de cineva de la mine din clasa si cel pe care il placeam stia. La ziua colegei, cineva la provocat sa ma sarute si, a facut-o.hee hee. nu e o spectaculoasa pov. de dragoste dar pentru mine e minunata love struck.