Am avut o discutie Ateu-Crestin cu taicamiu acum 1 an.A ajuns la concluzia ca-s satanist.Era in rampage de fanatic religios si ignora tot ce ii spuneam, i-am zis ca-i batut in cap, a venit in fata mea, a urlat la mine sa ma asez pe scaun(m-a umplut de scuipat pe fata)eu nu m-am asezat si el mi-a dat o palma.Sincer n-am simtit nimic insa dupa lovitura aveam toata partea stanga a fetei amortita si urechea imi pulsa.Cateva ore mai tarziu ne-am dus in bucatarie sa bem un pahar de vin si ne-am cerut scuze unul altuia.
Buna am lat o palma atunci cand am injurat la varsta de 17 ani de atunci nu am mai injurat
Eram in vacanta dupa terminarea clasei a 8a. si l-am suparat pe unchimiu extrem de rau, el fiind cel care m-a crescut si a avut grija de mine, o persoana extrem de calma..deci a trebuit sa spun ceva foarte nelalocul lui, de a vrut sa imi dea una...m-a atins doar putin, dar a fost suficient.
De ce mama trebuie sa ne bata pe noi in fiecare zi pentru prostioare și noi nu avem voie sa dam in ea și ce dacă mama are 36 de ani și eu am 10 ani, așa ar fi corect să primească și mama bătaie la fundul gol nu este, corect se face diferența dintre mama și copil.
anonim_4396 întreabă:
liliana77any întreabă: