Pe mine ma duce gandu' la mine! :OO 'ai de capu` meu! am... am... pff. nnuu-iii corecct!
La un user de pe TPU si la o melodie mai veche a lu` Stef Banica Jr.
Dc?
Pe tine la ce te duce gandul?
La o tipa mai plinutza
Aveam o colega, careia un tip incepuse sa-i cante la scoala pe hol melodia aia Bubulina , iar ea era topita dupa el...ne intreba pe toate prin clasa daca e de bine)
I-am zis ca e ce era sa fac...si acum de cate ori aud numele asta imi aduc aminte de faza asta.
Ce ceva dulce ca o bomboana, grasut ca o buburuza si simpatic ca o bulina rosie pe fond alb
La alintul mamei din copilarie.
La buline.
La melodia lui Stefan Banica Jr.
La o porecla draguta.
La utilizatori de pe TPU cu nickname-ul bubulina.
Cam astea...pe tine la ce te duce cu gandul?
La un personal din "Zorba Grecul"
Bubulina o chema pe sotia lui Alexis Zorba
Sau amanta...
Nu stiu, I don't remember.
Dar "Bubulina" in sine imi aduce aminte de o grecoaica grasa cu un cuib de viespi in cap
Nu stiu... dar acum ma duce gandul la mancare...cred ca rabd foame...sau la o fetita mica precum cleopatra stratan...ghita...te astept deseara la portita
La melodia lui Stefan Banica, si la userul de aici. Care mi-a promis coliva si nu mi-a mai dat.
P. S. glumeam.
Nu l-am mai vazut de mult, parca este suspendat nu? O sa-l cert cand se intoarce.
Sper sa nu fie un atac la persoana! Este o porecla sau un nume foarte dragut. Ma duce cu gandul la o fata rafinata si totusi gospodina!
Eu sincer la nimica e un nume asa de alintath o persoana... Cel putin asa cred:d
La piesa aia a lui Banica jr. bubulina, gospodina, n-are pace pana nu-ti face ce-ti place:)http://www.youtube.com/watch?v=wdq7t_lsxes
La melodia aia veche a lu' Banica. o difuzau astia pe Atomic(postu' ala vechi de muzica)
si cateodata la buline si buburuze.nu stiu de ce.
tu?
want2bMajestic întreabă: