| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Cand aveam 5-6 ani am fost abuzat sexual de un baiat mai mare ca mine cu 4 ani. Daca ma duc sa-l caut si sa-i sparg mufa o sa am probleme cu legea? Nu mai stiu varsta exacta sa fiu sincer, dar oricum eram foarte mic

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vezi sa nu ti-o sparga el tie, Superman.
E mai mare decat tine si acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu mai stii exact, de unde stii ce ti-a facut?

| dullcat a răspuns:

Dar ce rost are sa faci asta acum? Ce varsta ai in prezent? Ar fi trebuit sa vorbesti cu parintii, atunci imediat, nu sa astepti mai multi ani pentru razbunare, chiar daca e grotesc ce ti-a facut.Violenta nu e solutia niciodata.

| CelCareRamaneInUrma explică (pentru dullcat):

Am 24 acum, dar mi-am adus aminte de asta out of nowhere.A fost ceva ce am uitat fara sa vreau

| Fatamuntilor a răspuns:

DACA ii spargi,, mufa'' nu vei avea probleme cu legea.
daca ii spargi mutra tot ce-i posibil.Agresiunea asupra ta NU poate fi dovedita! Fapta ta, da!
Asa ca stai bland!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg ce simti, dar gandeste-te ca poate tipul ala a trecut de faza aia si nici nu isi mai aminteste. Ti-as recomanda sa treci peste si sa incerci sa intelegi ca a fost o prostie din partea lui si ca era si el un copil. Din pacate nu ai stiut, nu ai fost invatat, nu a fost nimeni sa te apere, dar poate si el a fost abuzat la randul lui. Se spune ca o parte din abuzatori au fost abuzati la randul lor.

Si karma exista. Sigur a primit de la viata suferinta ce ti-a provocat-o tie. Sau daca nu pana acum, de acum inainte. Proceseaza cele intamplate si fa pace cu tine. Daca ai insa traume, vorbeste cu o persoana de specialitate sa le rezolvi sau da-i un mesaj tipului in care sa-i spui ca din vina sa ai sechele.