| Irina2002 a întrebat:

Când aveam doar 17 ani am vrut să mă sinucid pentru că am avut un iubit care m-a părăsit. Apoi la 18 ani l-am uitat definitiv şi aveam altceva in cap visam sa plec in Spania sa-mi fac un viitor, dar după un an m-am răzgandit şi n -am mai plecat. La 19 ani apreciam culoarea mov dar la 20 nu-mi mai plăcea.
Apoi la 21 de ani eram obsedată de baietii cu ochii verzi dar acum nu-mi mai plac deloc. Am 22 de ani. Oare este normal să trec prin schimbările astea de caracter? sau am probleme psihice? de ce in fiecare an gândesc altfel?

Răspuns Câştigător
| 1onurSimion a răspuns:

Păi nu știu Irina2002 dacă se încadrează în schimbări de caracter dar știu că ce-ți plăcea înainte acum îți displace tu confirmi asta eu nu aveam de știi ce-ți place și ce nu-ți place.

Da este posibil să treci printr-o perioadă dificilă din viața ta tu fiind încă la vârsta fragilă și Adolescentă. Dacă vrei poți și ai timp să-ți cauți un job part-time s-au un loc de muncă pe care consideri câți va fi de ajutor și de bine pentru tine. Doar dacă îți dorești și consideri că vrei tu asta nu trebuie neapărat să și muncești în cazul tău tu fiind într-o stare de sănătatea nu prea bine.

Cu părinți tăi ai discuta probleme pe care le ai în legătură cu plecarea din țară de una singură sa muncești într-o țară străini? Le-ai spus Irina 2002 că ai vrut să-ți faci rău din cauza unui băiat? Părinți tăi sânt la cunoști cu tot ce se întâmplă în viața ta? Cu mama ta nu te înțelegi deloc bine? Dar cu tatăl tău cum te înțelegi? Te simți exclusă din familie? Abandonată? Marginalizată? Judecată? La Schoală întîmpina situații pe care nu ți-le dorești și cine îți cauză vrând intenționat probleme stres cu colegi tăi de clasă cum te înțelegi Irina2002? La școală cum este situația ta cu profesori?

Dacă consideri că te-am deranjat într-un fel cu întrebările mele legate de tine și viața ta îmi cer scuze cu Adevărat față de tine.

4 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Mulți Adolescenți de vârsta ta trec prin episoadele acestea în viața lor i-ar fincă nu au cui să se destăinuie sa primească un sfat părintesc să fie înțeleși și nu judecați nu marginalizați s-au văzuți ciudați din cauza că în societatea de astăzi de află prea multe dezechilibre tineri și Adolescenți ca tine pot cădea pradă foarte foarte foarte ușoară în vici și anturaje care le mă marca viața cu băutura drogurile etnobotanice heroina marijuana și alte substanțe foarte nocive pentru voi nici nu ști nici nu ai habar când te vei trezi și te vei afla in mijlocul unui așa grup de "prieteni" "tovarăși" eu ga înțeleg pe toți generația asta că nu puteți anumite chestii săle înțelegeți este absolut normal să nu le înțelegeți fiind-că viața nu va trecut prin ele si nu v-ați lovit în viață de anumite situații. în care să puteți înțelege nu trebuie Sâte crezi în niciun anumite fel greșit fiindcă părinți tăi sânt acolo pentru tine la ori si ce necaz trebuie să-ți deschizi inima si sufletul mamei tale tatăl tău ei ți-au dat viață pe lumea asta și ca părinți tăi Irina să ști că nimeni nu te poate înțelege mai bine.

Vorbește cu părinți tăi discută cu părinți tăi destăinuite părinților tăi deschideți inima și sufletul părinților tăi spune-le tot ce ai pe inimă și sufletul tău părinților tăi și o să vezi că părinți tăi sânt acolo pentru tine dar dacă părinți tăi nu știu nimic despre tine cum ai vrea Sâte înțeleagă un părinte? N-are cum fiindcă ai o vârstă și nu mai pot ști nici ei prea multe despre tine după o anumită vârstă fiindcă ai și tu intimitățile tale personale și părinți tăi nu pot ști ce necaz și probleme ai dacă nu-ți deschizi inima și sufletul cu Adevărat lor.

| Irina2002 explică (pentru 1onurSimion):

Am lucrat p litoral si nu am stat mai mult de 2 saptamani. Am venit acasă plângând ca e greu si obositor, eu am o durere in suflet, iar munca mă afectează şi mai mult, intru mai tare in depresie.
Orice greutate mă face sa plâng sa si sa am gânduri negre. Nu-mi place viata. Eu am crescut la bunici si poate că asta m-a afectat. Mama e plecată din tară de 8 ani si imi trimite bani dar lumea spune sa merg la muncă ca am 22 de ani. Nimeni nu stie ce am pe suflet. Poate că intr-o zi imi voi reveni si o sa pot lucra

| 1onurSimion a răspuns (pentru Irina2002):

Atâta timp cât ai o mamă în spatele tău și care îți poartă de grijă și este acolo pentru tine doar să-ți poartă ție de grijă și să fi tu bine pentru că de asta este plecată 8 ani de zile pentru tine nu pentru lume ce spune lumea ce crede lumea despre tine nu trebuie să-ți pese cu Adevărat tot ce trebuie să-ți pese cu Adevărat este legătura între tine și mama ta atâta tot. Dacă cineva se trezește Sâte judece pentru viața ta și alegerile tale n-are decât so facă cât vrea fiindcă tu dai tot ce poți din tine și m-ai întâi de toate ești încă o Adolescentă care încă nu înțeleg viața este absolut normal să întâmpini în viața ta dificultăți încă ești o Adolescentă o fată care din tot cugetul ei tot ce se poate să se descurce de una singură.

Și eu am crescut la țară și eu sânt un om crescut la țară nici mie nu mi-a plăcut la oraș când am ajuns în Constanța trebuia să-mi găsesc de muncă pe undeva. vrând ne vrând trebuia să mă descurc... Am muncit și eu pe litoral nu este ușor este multe ne înțelegeri între oamenii acolo și multă mâncărime între oamenii. bârfe cricific dușmănie ură clienți cu figuri Arfe se fură mult pe litoral... Te înțeleg prin ce ai putut trece fiindcă știu cum este pe litoral foarte bine în privința la multe.Viața la oraș este haotică nu se compară cu viața de la țară nici pe de parte nu se aseamănă la oraș sânt mulți oamenii diferiți.

Nu trebuie Sâte iei după lumea să-ți spună ei ce sa faci tu cu viața ta atâta timp cât nu deranjezi pe nimeni nu intenționezi sa faci rău nimănui în cazul tău nici vorba de așa comportamente este clar că ești o Adolescentă muncitoare și care treci printr-o perioadă dificilă din viața ta și nu-ți este ușor fiindcă le ai și tu pe alea tale și nu este atâta de ușor pentru tine să faci totul de una singură eu apreciezi cu Adevărat tineri ca tine Adolescenți ca tine pe care își doresc să fie independenți si sa aibă un loc de muncă pentru mine foarte clar câți dorești și ești un om muncitor da situația din România este cum este... Ești bun doar dacă zace răutate ecrocarie urâciune Prostie în om atâta dacă vede care că ești un om liniștiți la locul tău și îți vezi de treaba ta munca ta liniștit să-ți câștigi pâinea cinstită liniștită nu ești ce trebuie fiindcă nu faci parte din grupul escrocilor maniacii psihopați care marginalieză Adolescenți ca tine dornici de muncă și capabili de muncă să-și câștigă traiul prin munca lor peste tot cam este este oamenii uni "oamenii" zace atâta urâciune în ei în zâmbetul ăla al lor fals și râsul ăla al lor fals de-ți vine să nu mai dai ochii cu niciun om de pe fața pământului...Eu înțeleg FOARTE BINE tinerii Adolescenți ca tine la câte sânt supuși de fel și fel de patronii escroci nesimțiți jegoși care tratează angajați cu multă nesimțire și tangenți și comportamente infecte și inadecvate.

Faptul că tu ai încerca în doar 2 săptămâni acelea să muncești pentru tine să-ți faci un bănuț pentru tine spune enorm de multe despre tine ce fel de fată ești ce fel de om ești într-adevăr cu Adevărat eu respect cu Adevărat copii Adolescenți ca tine fiindcă voi vreți cu Adevărat să munciți dar nu sănteți lăsați sunteți judecați mult sunteți subsemnații mult sunteți bat jocoriți de patroni care n-au frică și teamă de Dumnezeu și singura lor frică și teamă este buzunarul lor să nu se subțieze săle atingă buzunarul bulanele de **** că ăștia sânt patroni din România care dețin localele și restaurante cu jmenuri fiscale la ANAF nu va tratează că oamenii și ca niște sclavi obligați de ei sa fiți sub ordinul lor eu văd nedreptate multor tineri care lise face cu intenție dacă nu ești o hienă de al lor dacă nu-ți vinzi sufletul și trupul lor nu ai ce căuta în grupurile lor de nenorociți fără frică de Dumnezeu. Eu știu viața de la oraș cu se mănâncă foarte bine și viața din țări străine mult mai bine...

| Miruna333 a răspuns:

Schimbările de preferințe și interese nu țin de caracter, ci de evoluția normală și naturală a unei persoanei. Este firesc să experimentezi și să te redescoperi pe măsură ce crești și înveți mai multe despre tine și despre lume