In primul rand, ia o gura de aer si gandeste-te: E bine sa incerci sa iti iei viata doar din cauza unui baiat? Sunt multe lucruri frumoase in viata. Stiu ca e greu sa uiti pe cineva, mai ales cand il placi foarte mult. Si am trecut exact prin ce treci tu... Cand ajungeam acasa de la scoala incepeam sa plang, sa ascult muzica, sa mananc multa ciocolata. Nu spuneam la nimeni prin ce trec, tineam totul in mine. Cam atat iti pot spune, si nu te mai taia! Nu merita...
Hoo nebuno(fara suparare)la dracu, cum sati tai venele?(imi poti spune cu ce le-ai taiat si ce ai simtit?)......glumesc.nu trebuie sa disperi. si eu eram asa acu 2 ani...muream fara ea.din pacate era o curvulitza care profita.eu zic ca o sa-ti treaca, dupa maxim 1-2 luni.o sa-l uiti. poti cauta altul!
De ce razi?
La fazele alea cu " hoo nebuno" etc
WTF fara suparare dar este cea mai proasta metoda de a scapa de probleme stiu cum e acelasi lucru mi s`a intamplat si mie si chiar il placeam pe baiatul respectiv oricum...ideea e ca atunci cand sunt suparata/trista/nervoasa ori plang ca sa ma descarc (depinde de cat de grava e situatia) ori ascult muzica si nu stiu pe mine muzica ma ajuta mereu crede`ma fa ceva ce iti place si mai ales arata-i ca de fapt tu esti cea care s-a jucat cu el si arata ca nu-ti pasa fi puternica
sper ca te-am putut ajuta
Fundita... :*?
Andrei67y5 întreabă: