Cred ca e ceva de bine in general, dar cum ti s-a spus conteaza de context.
De exemplu daca cineva cauta mereu scuze sa te evite e de rau.
Daca cineva cauta scuze ca sa fie langa tine e de bine.
Depinde, depinde.
Depinde de context!
Ar putea insemna:
- poate minte pe cineva ca sa-ti gaseasca scuze
- poate iti gaseste scuza fiindca te considera nu prea destept si nu vrea sa te faci de ras, samd
Si de ce nu o intrebi pe ea, crezi ca stim noi ce vrea ea sa zica? Limba româna are multe expresii si fiecare le intelege cum vrea, deci cel mai bine este sa o intrebi direct pe persoana care ti a spus acest lucru, poate ea te considera un nimic si trebuie ea sa i ti rezolve tie problemele so fi saturat de tine si incearca sa i ti spună asta indirect. Dar cine ti a zis acest lucru este cineva pe care il/0 cunosti?
Varianta 1
Că X invocă scuze mereu, deși la unii poate este o chestie de a nu se mai repeta, prin a fi atent și punctual legat de : acțiuni, promisiuni, întâlniri, prezentari la locul cu pricina.
Varianta 2
că X invocă scuze false, pentru că nu știe cum să scape de tine sau să te evite dacă ești un tip insistent în anumite acțiuni.
Adică cred ca vrea sa iti zica ca ești prea sensibila, fitoasa și ca sa va înțelegeți bine trebuie sa iti zică mereu scuze gen : am stat cu aia nu mai pentru ca voiam..., etc. Eu asta inteleg. Sper sa fie ok
misauratcuviata întreabă: