Am mai avut un cont si aveam obiceiul sa imi impartasesc problemele cu cei din mediul virtual, sa caut raspunsuri la intrebari fara noima.Si-au batut joc.Tot ce au facut a fost sa imi puna intrebari care ma faceau sa ma simt mai prost decat eram si sa imi zica cate ceva de genu "Imi pare rau "
Acum nu voi mai face greseala asta. Vreau sa ajut, sa sfatuiesc si sa ma fac vazuta, daca in viata reala n-am putut, macar aici merita sa o fac prin ajutorul oferit altora si fericirea lor, chiar daca eu nu sunt.Nu toti utilizatorii iti cauta defecte si te critica, gandeste-te ca unii sunt probabil intr-o situatie mai dificila ca tine.Te inteleg, esti una dintre milioanele de persoane ce intind o mana de ajutor si cauta un prieten, un ajutor sau sansa sa se agate de o speranta, oricat de mica pentru a putea trece si ziua de maine.Nu iti fa griji, te vei obisnui cu rautatea acestei lumi, doar tu trebuie sa lupti pentru ce iti apartine, nu altcineva si nimeni nu trebuie sa iti zica ce sa faci.Cauta ajutorul in viata reala, aici sunt prea multi prefacuti.
Da, da sunt. Iar mesajul pe care-l citesti acum este de la cineva la fel ca tine. Ideea e ca, aici pe TPU, nu multa lume isi da silinta in a ajuta pe cineva care trece printr-o situatie grea. Sunt si unii care arunca raspunsuri la misto de alea. de 2-3 cuvinte, dar sunt si altii care scriu romane de zeci de randuri si incearca sa ajute acea persoana pe cat de mult. Nu poti zice ca toti nu inteleleg acea persoana sau ceva de genu. Daca sunt situatii in care omenii de aici nu o pot ajuta, asta e. Cred ca nici nu-mi mai citesti mesajul la ce-am scris inainte . Ma rog, dar daca ma insel, sa trecem mai departe. Eu ma mai uit din cand in cand pe TPU si incerc sa-i ajut cu un sfat pe cei care pot si care am ceva experienta in acel,, ceva" ca sa-l/o ajut. Sau sa-mi dau o simpla parere. Nu am fost niciodata de ala care-si bate joc de necazurile altora sau sa le aruc raspunsuri din pod. Stiu cum e. Mult sunt egoisti si se gandesc numai la ei. Daca plangi sau chestii de genu, NIMIC, nada, 0! Dar daca curge putin sange,, oo vai, ce ai patit? " Dar si asa, acea intrebare se poate mirosi de la o posta ca-i macar 10% falsa. Doar atat, nici ajutor, nimic.
Raspunsurile la intrebarile tale :
1. Da, cu o singura exceptie. Nu apelez la TPU si primesc raspunsuri de @*(! Daca vrei imi poti scrie pe privat ce ai si poate te pot ajuta. Nu-ti promit dar am sa incerc.
2. PREZENT!
3. (chiar daca nu e o intrebare). Nup, nu esti singurul. Of. si prin mesajul asta imi cam dau seama ca ai multe pe suflet si simti nevoia de a te descarca. Dupa cum am zis, imi potri trimite PM. Stiu ca probabil nu o sa ai incredere in mine, te inteleg, adica nici nu stii cum ma cheama. Dar cum vrei tu...
Problema ta este ca incepi sa pui din ce in ce mai multe intrebari legate de aclasi subiect.
Nu asa te ajuti.
Ne-am plictisit.
Am multe probleme "Reale"
Mai reale decat tine.
Si da..Ai dreptate:
Sunt un Plângacios!
Însa, atunci cand plang, plang la mine in cameră si pun întrebari aici.
Asa că, tratez ironiile cu indiferență!
Într-adevăr, nu sunt reală, ci complexă.
Însă mi-a plăcut foarte mult indiferența cu care mi-ai tratat ironia și faptul că ai pus între ghilimele " reale ".
Sunt obișnuit, cu oameni de genul asta.
Dacă știam că ești fată, nu te tratam cu atâta..Cu atâta ..Indiferență!
Vezi că ai pus prima virgulă greșit.
Draga mea, eu scriu asa cum vorbesc.
Si pun virgule "Imaginare"
Inteligento'
Invata-ma tu sa scriu!
Ca eu nu stiu.
Nu mi-o lua in nume de rau!
Eu nu te judec,doar iti dau "Peste nas"
.Și nu ma lua in serios, fiindcă eu tot ce spun, iti spun din suflet, sa stii
Știu pe cineva care folosea virgule " imaginare ", dar el le punea bine.
Aici ți-ar trebui niște virgule în loc de unele semne.
Nu te mai amărăsc, doar e ajunul Crăciunului.
Lumea împodobește bradul.
Ajun fericit, eu34!
Craciun fericit!
Las' ca ne certam dupa craciun!
A... uitasem sa-ti mai zic ceva:
Împodobeste bradul cu "Virgule"
Gramaticalo'
Ce esti!
Merci merci
Cu placere cu placere