Sa incepem cu petiția online. Stii ca nu are absolut nicio valoare nu?
2. Ar fi un noroc imens sa pierdeti vara dar sa recuperați un an de scoala. Sa stii ca 3 luni de vara nu sunt atat de importante ca un an de scoala pierdut.
Nu este un noroc imens să pierdem vara dacă vom recupera anul!
În cazul meu, noi am recuperat o parte din materia pierdută online. Dacă recuperăm materia de ce să stăm vara la ȘCOALĂ?
Cei care au facut materia online sunt cantitate neglijabila. Altii nu își permit sa piarda un an de educatie ca tu sa ai vacanță
Nici eu nu îmi permit să pierd vacanță de vară pentru cei care nu fac cursuri online! Si nu sunt o cantitate neglijabilă sunt 50%!
In contextul situatiei actuale, vacanta ta de vara e doar un moft de copil răsfățat
Ce iti mai trebuie vacanta de vara daca ai o grămadă de timp în perioada de urgenta si vacanta de Paste? Vrei sa repeți anul școlar doar pentru a sta vara pe acasa? La mare te poti duce si cateva zile, nu e moarte.
Nu toţi elevii au internet in România! Cu ei cum o să rezolve, o să le dea tablete să facă cursuri online, când nu ai nici după ce bea apa? O soluţie ar fi să se ia jumate din vacanţa de vară, până la jumatea lui Iulie, să se amplaseze aer condiţionat în fiecare clasă. Să se facă bancheturi în toamnă și examenele tot în toamnă, să se dea în septembrie.