Pey daca vrei sa dai coment cu o poza de pe hi5-ul tau, intri pe hi5-ul tau dai la poza cu care vrei sa dai coment, dai la "Afişare linkuri pentru fotografii" (deasupra pozei) si dai copy la link-ul ala unde scrie "HTML pentru clic" si cand vrei sa dai coment dai paste
Sper ca ai inteles...
@sorin ea nu asta vrea sa afle, Chiar crezi ca e asa amre lucru sa lasi un comentariu la o poza? E vorba de un comentariu la care sa pui o poza deja aflata in sfera hi5. Din pacate nu te pot ajuta...
Pai comentariu dai astfel:intri pe hi5-ul cuiva alegi poza la care vrei sa dai coment, si sub poza este un chenar asa si scrii acolo comentul si dai adauga.
Sincer si eu vreau sa aflu.stiu la ce te referi sa lasi si comentariu si sa lasi si o poza care se vede mai mare de fel''... Dar nici eu nu stiu cum din pacate. daca aflu te anunt!
Ma ce tare esti tuntzy... pentru cei care au browser-ul in engleza(mozilla, explorer, opera. etc).
Pasul 1: uploadati pe profilul vostru poza dorita pe care vreti sa o lasati ca si coment.
Pasul 2: dupa ce poza a fost uploadata, deasupra pozei aveti "Show photo links". Dati click pe "Show photo links" si va apar 3 linkuri. Copiati primul link si anume "Clickable HTML".
Pasul 3: Duceti-va pe profilul persoanei la care vreti sa lasati poza ca si come. nt si dati paste in chenarul pentru comenturi. Apoi dati "Add comment" si gata
Hiroshi întreabă: