| Juliet10 a întrebat:

Cand e normal sa ai primul iubit? Eu zic ca la liceu! Am fete in clasa care se saruta si au numai 11 ani!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

La liceu sau dupa ce termini liceul

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pe primul plan in viata oricarui copil/adolescent trebuie sa fie scoala mai apoi baieti. Tu mai bine vede-ti de scoala. Nu zic sa nu vorbesti cu niciun coleg,inca esti mica, ai timp de baieti. Si eu zic tot la fel ca este mai bine sa iti faci un prieten la liceu, dar dragostea este imprevizibila, te ia pe neaspeptate. Cand te indragostesti de un baiat numai tii cont de nimic, iti pierzi mintilestraight face.
Bafta la scoala!
*-*

| darrio2007 a răspuns:

Intre ele se saruta?

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,e bine sa ai iubit atunci cand simti ca esti pregatita, nu trebuie sa o faci dupa anumite reguli, sau tinand cont de parerile celorlalti.Insa,nu sunt de acord cu ceea ce spui tu, nu mi se pare normal ca de la varsta de 11 ani sa te saruti cu baieti pe unde apuci.In primul rand, importanta trebuie acordata scolii, nu baietilor.Gandeste-te ca, terminand liceul si facand o facultate care sa te ajute in viata, dupa aceea ai tot timpul din lume pentru baieti, pentru relatii.Eu zic ca de pe clasa a 11a, a 12a poti avea prieten, chiar mai devreme daca vrei, insa, trebuie sa iti faci timp atat pentru prieten cat si pentru scoala.Pa-pa!happy

| Juliet10 explică (pentru LifeIsColour):

Pai nici eu nu sunt de acord cu asta. Nu am iubit. Nici nu vreau