Ziua mea de naştere e pe 6 Noiembrie. Mă cheamă Andreea Georgiana, deci zilele onomastice sunt pe 30 Noiembrie( Sf. Andrei) şi 23 Aprilie( Sf. Gheorghe). Mai sunt Moş Nicolae, Moş Crăciun, 1 Iunie şi... weekend-urile, în care merg la mall. Cadouri în exces?.
M-am nascut p 21 martie, si ma numesc izabella si imi sarbatoresc onomastica p data d 12 iulie.
20 iulie -ziua de nastere
20 iulie -ziua onomastica(Iulia)
7 ianuarie-ziua onomastica(Ioana)
by daii
Ziua mea de nastere este pe 23 octombrie si onomastica este pe 27 decembrie(Sf Stefan) pentru ca ma numesc Stefania
Zi de nastere: 11 ianuarie, iar onomastici in fiecare an dupa cum urmeaza: anul nou, 14 febr, 1 martie, 8 martie, 16 martie (de cand sunt impreuna cu iubitul, numaram anii), 1 aprilie (ziua pacalelii), 1 mai (ca nu muncesc), 1 iunie (vesnic copilul parintilor), 8 noiembrie (Gabriela- ziua de nume), 6 dec- mosul niciolaie, 25- mos craciun si cam atat
Buna!
Ziua mea de nastere a fost pe 12 iunie
Iar onomastica pe 15 august
A ta?
Pa'pa!
Ziua mea de nastere e pe 23 mai si onomastica pe 21 mai ( de Sf. Constantin si Elena ). ma numesc elena
Ziua mea e iarna pe 17 decembrie...si anotimpul meu preferat e vara.Nu am zi onomastica
Pai ziua de nastere e pe 4 noiembrie
si zilele onomastice sunt pe 30 agust (Sf. Alexandrru ) pentru ca ma cheama ALexandra si pe 8 noiembrie (SF. Mihail )ma cheama si Mihaela
A tha?
zBye
25 iunie = zi de nastere
27 decembrie(Sf. Stefan)= zi onomastica
Ma cheama si Stefania
7 septembrie, onomastica de craciundeoarece ma cheama Cristna(de la Hristos)si de sfanta Maria mare si mica(ma mai cheama si Maria )