| Frogie a întrebat:

Cand erai mic ce le raspundeai celor mari la intrebarea: Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare? big grin

Răspuns Câştigător
| want2bMajestic a răspuns:

Vreau sa fiu male male male... mai MALE decat tine tatirolling on the floor

55 răspunsuri:
| kUuKii a răspuns:

Io vroiam muullte laughing)

1: rolling on the floor cea mai bogata persoana
2:fotograf
3:avocat
4: prin clasa 1 voiam sa fiu -un pat- ca imi placea sa dorm laughing)))

| hominid dreak a răspuns:

Eu le spuneam ca vreau sa ma fac popa, dar eram un drac de copil care numai popa n-a ajuns.

| PA21345678i9 a răspuns:

Pai cand eram mica eram super baietoasa si stateam numai cu baietii mai mari de 1oo de ori ca mine.La toata lumea ziceam ca vreau sa fiu caratista ca sa il pot bate pe fratele meu la sahrolling on the floor

| adellina a răspuns:

Cand eram mica ziceam ca vreau sa ma fac medic...si acum am asta in cap. Oricum cand termin liceul dau la Medicina:X.Stiu ca este greu, dar daca imi doresc cu adevarat, pot trece peste oricehappy

| dyana99 a răspuns:

Cantareata

| RainDrop a răspuns:

Judecator/medic

| dtte a răspuns:

Profesoara(cand eram copila), stilista(mai spre adolescenta)dar acum ma multumesc doar cu "a fi ceva"!

Răspuns utilizator avertizat
| lynysyk a răspuns:

Le raspundeam:medic insa imi fac studiile la fac Business si administrarea afacerilor

| lovelovelove a răspuns:

Inca sunt mica dar cand eram mai mica vroiam sa fiu doctorita iar acum vreau sa fiu actrita :*

| ruxy_3175 a răspuns:

Eu ziceam ca vreau sa fiu doctorita laughing)

| carmmenn a răspuns:

Pe la 4-5 ani deja stiam ca vreau sa devin avocata, ca si matusa mea. o vedeam foate aranjata, bunica ma influenta spunandu-mi"uite, vezi cum a ajuns nana(asa ii spun eu) avocata, a invatat, si uite vezi acum e cunoscuta, are bani.asa sa faci si tu mamaie" acum am 15 ani, tot mica sunt dar sincer.anul asta intru la liceu, si sunt hotarata ca vreau sa ma fac avocata :d sper ca nu imi va schimba nimeni si nimic parerea.si daca mi-o va schimba, sper sa mi-o schimba in bine :d
hugsbig hug
apropo, sunt carmen, de pe hi5, iata ca "lumea" Internetului nu e asa de mica laughingam dat si de tine p-aici :*

| justme_4288 a răspuns:

Eu le ziceam ca vreau sa ma fac vanzatoare rolling on the floor))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai știu măi emonico, parcă le ziceam că vreau să mă fac președinte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa fiu cea mai cunoscuta actrita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creatoare de moda happy.
E o pasiune care vad ca exista si acum love struck.
Imi place foarte mult moda love struck.
Si sunt ft mandra ca am ramas la aceleasi ideei de acum 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vrut sa ma fac musafir si am devenit invitat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu doream sa ma fac cantareata, sa am o trupa, sa se cheme felinele dar din pacate trupa s-a spart inca de la 8 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A daaa laughing), si mai vreiam ceva rolling on the floor).
Vreiam sa ma fac ...milionara smug.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le spuneam si inca le mai spun ca vreau sa ma fac stewardeza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avocata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu invatatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actrita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa devin cintareata

| emogirl2010 a răspuns:

Sa ma fac judecatorbig grin

| oana_6062 a răspuns:

EU AVEAM MULTE IN CAPbig grin dar dupa parerea mea erau folositoare meseriilehee hee. Catareata:d ( am cantat un pic dar la varsta de 6 anisorihee hee dar m-am lasat happy ), arhitectasad imi placea sa desenez visam la propia mea casahee hee) ), doctorita :d, veterinara ( imi placeau animalele la nebuniewinking ) :d si fotomodelhee hee ( imi placea sa ma imbrac in hainele mamei cand eram de mica, toata ziua eram in fata oglinziihee hee. Imi faceam cica poze cu un aparat de jucarie tongue. Dar mai tin minte ca vroiam sa fiu si actritahee hee) ma jucam intruna prin casahee hee era frumos happy. Si cand te gandesti ca la un moment dat cresti mare si nu mai sti unde ai vrea sa mergi atunci cand esti mic ai vrea de toate hehe :* pupici.
Sper ca v-a placutwinking