| Frogie a întrebat:

Cand erai mic ce le raspundeai celor mari la intrebarea: Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare? big grin

Răspuns Câştigător
| want2bMajestic a răspuns:

Vreau sa fiu male male male... mai MALE decat tine tatirolling on the floor

55 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Macho big grin asta vreau sa ma fac cand 'oi fi mare

| Yarinn a răspuns:

Medic stomatolog... ca mergeam prea des p'acolo big grin

| justme_4288 a răspuns:

Eu le ziceam ca vreau sa ma fac vanzatoare rolling on the floor))))

| lovelovelove a răspuns:

Inca sunt mica dar cand eram mai mica vroiam sa fiu doctorita iar acum vreau sa fiu actrita :*

| dyddyyyx18 a răspuns:

Eu nu mai stiu ce voiam sa ma fac, parca la un moment dat invatam f bine la mate si voiam sa ma fac invatatoare sau profesoara. Da` acu`... departe de mine gandu... laughing

| dyddyyyx18 a răspuns:

A! Si mai voiam sa ma fac ba cantareata, ba doctorita, ba ce am zis adineauri. laughing

| BabyPink a răspuns:

Chirurg/profesoară/avocat happy

| kUuKii a răspuns:

Io vroiam muullte laughing)

1: rolling on the floor cea mai bogata persoana
2:fotograf
3:avocat
4: prin clasa 1 voiam sa fiu -un pat- ca imi placea sa dorm laughing)))

| romanionu a răspuns:

Ajutor de caine LUP laughing
Si uneori mai vroiam sa devin porc happy Asta sa si intamplathee hee laughinglaughing

| PA21345678i9 a răspuns:

Pai cand eram mica eram super baietoasa si stateam numai cu baietii mai mari de 1oo de ori ca mine.La toata lumea ziceam ca vreau sa fiu caratista ca sa il pot bate pe fratele meu la sahrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le spuneam si inca le mai spun ca vreau sa ma fac stewardeza

| BingBang :D a răspuns:

Prima data sa lucrez la coafor, apoi educatoare rolling on the floor acum profa de rom... ca sa fiu diriga rolling on the floor

| ecristinamc a răspuns:

Vreau sa ma fac avocata sa ii cer pe toti si de aia pap multa.ca sa am gura maaaarerolling on the floor)))))))))

| carmmenn a răspuns:

Pe la 4-5 ani deja stiam ca vreau sa devin avocata, ca si matusa mea. o vedeam foate aranjata, bunica ma influenta spunandu-mi"uite, vezi cum a ajuns nana(asa ii spun eu) avocata, a invatat, si uite vezi acum e cunoscuta, are bani.asa sa faci si tu mamaie" acum am 15 ani, tot mica sunt dar sincer.anul asta intru la liceu, si sunt hotarata ca vreau sa ma fac avocata :d sper ca nu imi va schimba nimeni si nimic parerea.si daca mi-o va schimba, sper sa mi-o schimba in bine :d
hugsbig hug
apropo, sunt carmen, de pe hi5, iata ca "lumea" Internetului nu e asa de mica laughingam dat si de tine p-aici :*

Răspuns utilizator avertizat
| psycho_5607 a răspuns:

Vai. La 5 ani le ziceam ca vreau sa fiu medic legist sau criminalist. De atunci mama ma innebuneste cu relatiile internationale, diplomatie etc. straight face

| ruxy_3175 a răspuns:

Eu ziceam ca vreau sa fiu doctorita laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avocata

| karolinutza a răspuns:

Eu politista laughing

| Ekkaterinna a răspuns:

Le ziceam : lasa ca mai am timp sa ma gandesc happy Si acu` tot asa le zic.

| Kate21 a răspuns:

Spioana ( hahaha! ) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu invatatoare

| emogirl2010 a răspuns:

Sa ma fac judecatorbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actrita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: