Inca sunt mica dar cand eram mai mica vroiam sa fiu doctorita iar acum vreau sa fiu actrita :*
Eu nu mai stiu ce voiam sa ma fac, parca la un moment dat invatam f bine la mate si voiam sa ma fac invatatoare sau profesoara. Da` acu`... departe de mine gandu...
A! Si mai voiam sa ma fac ba cantareata, ba doctorita, ba ce am zis adineauri.
Io vroiam muullte )
1: cea mai bogata persoana
2:fotograf
3:avocat
4: prin clasa 1 voiam sa fiu -un pat- ca imi placea sa dorm )))
Pai cand eram mica eram super baietoasa si stateam numai cu baietii mai mari de 1oo de ori ca mine.La toata lumea ziceam ca vreau sa fiu caratista ca sa il pot bate pe fratele meu la sah
Prima data sa lucrez la coafor, apoi educatoare acum profa de rom... ca sa fiu diriga
Vreau sa ma fac avocata sa ii cer pe toti si de aia pap multa.ca sa am gura maaaare)))))))))
Pe la 4-5 ani deja stiam ca vreau sa devin avocata, ca si matusa mea. o vedeam foate aranjata, bunica ma influenta spunandu-mi"uite, vezi cum a ajuns nana(asa ii spun eu) avocata, a invatat, si uite vezi acum e cunoscuta, are bani.asa sa faci si tu mamaie" acum am 15 ani, tot mica sunt dar sincer.anul asta intru la liceu, si sunt hotarata ca vreau sa ma fac avocata :d sper ca nu imi va schimba nimeni si nimic parerea.si daca mi-o va schimba, sper sa mi-o schimba in bine :d
hugs
apropo, sunt carmen, de pe hi5, iata ca "lumea" Internetului nu e asa de mica am dat si de tine p-aici :*
Vai. La 5 ani le ziceam ca vreau sa fiu medic legist sau criminalist. De atunci mama ma innebuneste cu relatiile internationale, diplomatie etc.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: