Io vroiam muullte )
1: cea mai bogata persoana
2:fotograf
3:avocat
4: prin clasa 1 voiam sa fiu -un pat- ca imi placea sa dorm )))
Eu le spuneam ca vreau sa ma fac popa, dar eram un drac de copil care numai popa n-a ajuns.
Pai cand eram mica eram super baietoasa si stateam numai cu baietii mai mari de 1oo de ori ca mine.La toata lumea ziceam ca vreau sa fiu caratista ca sa il pot bate pe fratele meu la sah
Cand eram mica ziceam ca vreau sa ma fac medic...si acum am asta in cap. Oricum cand termin liceul dau la Medicina:X.Stiu ca este greu, dar daca imi doresc cu adevarat, pot trece peste orice
Profesoara(cand eram copila), stilista(mai spre adolescenta)dar acum ma multumesc doar cu "a fi ceva"!
Le raspundeam:medic insa imi fac studiile la fac Business si administrarea afacerilor
Inca sunt mica dar cand eram mai mica vroiam sa fiu doctorita iar acum vreau sa fiu actrita :*
Pe la 4-5 ani deja stiam ca vreau sa devin avocata, ca si matusa mea. o vedeam foate aranjata, bunica ma influenta spunandu-mi"uite, vezi cum a ajuns nana(asa ii spun eu) avocata, a invatat, si uite vezi acum e cunoscuta, are bani.asa sa faci si tu mamaie" acum am 15 ani, tot mica sunt dar sincer.anul asta intru la liceu, si sunt hotarata ca vreau sa ma fac avocata :d sper ca nu imi va schimba nimeni si nimic parerea.si daca mi-o va schimba, sper sa mi-o schimba in bine :d
hugs
apropo, sunt carmen, de pe hi5, iata ca "lumea" Internetului nu e asa de mica am dat si de tine p-aici :*
EU AVEAM MULTE IN CAP dar dupa parerea mea erau folositoare meseriile. Catareata:d ( am cantat un pic dar la varsta de 6 anisori dar m-am lasat ), arhitecta imi placea sa desenez visam la propia mea casa) ), doctorita :d, veterinara ( imi placeau animalele la nebunie ) :d si fotomodel ( imi placea sa ma imbrac in hainele mamei cand eram de mica, toata ziua eram in fata oglinzii. Imi faceam cica poze cu un aparat de jucarie . Dar mai tin minte ca vroiam sa fiu si actrita) ma jucam intruna prin casa era frumos . Si cand te gandesti ca la un moment dat cresti mare si nu mai sti unde ai vrea sa mergi atunci cand esti mic ai vrea de toate hehe :* pupici.
Sper ca v-a placut
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: