| RoooneyThePuf a întrebat:

Cand eram mai mica... aveam ca prieteni 2 baieti, eram cei mai buni prieteni, insa de cand am ajuns la scoala in oras(cum era si normal), n-am mai tinut legatura... iar acum am ajuns sa-mi fie rusine sa le vorbesc, deoarece, poate, si lor le este rusine de nu ma saluta., sau care e de fapt problema? Tin sa spun ca cel mai mare are 15 ani, si cel mai mic 13.big grin

2 răspunsuri:
| Selena54 a răspuns:

Probabil ei cred ca te-ai schimbat si ca ai fite in cap din moment ce ai mers la scoala la oras.incearca sa vorbesti cu ei si sa le arati ca esti aceeasi fata pe care au cunoscut-o si pe care au indragit-o. happy

| onlymeme a răspuns:

Este si normal deoarece nu v-ati mai vazut de ceva timp sau nu ati mai tinut legatura, poate si ei ca si tine ezita putin dat. faptului ca nici ei nu stiu cat de mult te-ai schimbat, sau la ce sa se astepte de la tinehappy
eu zic totusi sa nu-ti faci griji deloc doar intra in vorba cu ei mai des, fii tu insasi cea de pe vremuri, simtiti-va bine, depanati amintiri daca relatia voastra a fost de o prietenie puternicahappy
mult succeskiss