anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand erati mai micuti ce faceati ca sa ii impresionati pe parinti si sa nu va mai certe pentru o nota proasta sau pentru o prostie?laughing Eu cand luam cate o nota mica ma apucam de facut curat in toata casa, era luna, si pentru varsta mea era ceva extraordinar iar cand mama ajungea acasa deja stia ca luasem o nota realaughing Dar nu mai era atat de suparata:X Voi ce faceati?tongue

Răspuns Câştigător
| Zâmbărici a răspuns:

Cand eram mica si luam o nota proasta, eu seara ma asezam langa taicamiu in pat, iar cand venea nu mai putea spune nimic ca era tata langa minerolling on the floor. Si asa scapam mereuwhistling

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu nu fac si nici nu faceam nimic.Nu mi-e teama sa le spun parintilor cand iau o nota proasta. Poate ca nu e bine, dar nu imi fac nimic.big grin Am noroc aici, insa stiu ca asta nu inseamna ca pot sa iau mereu note proaste, daca iau o nota mica, ma straduiesc dupa aia sa imi maresc mediahappy.

| Aηηy a răspuns:

Pai eu, care nu prea imi scriam cand luam cate o nota mica stateam pana la 12 noaptea sa scriu, invat ca sa o impresionez laughing asta fac si acum, dupa ce se racorea si isi varsa nervii pe mine. redeveneam la normal. Faceam si eu ca tine curatenie luna si multe altele. incercam mereu sa ii impresionez pe ai mei cu tot felul d chestii si paoi uitau de nota si imi cumparau tot felul de bunatati :X asta da viata laughing

| marrr a răspuns:

Eu cand iau o nota mica ii spun mamei si nu-mi face nimic. Nu cred ca un parinte ar trebui sa bata/certe copilul pentru o simpla nota mica. fiindca gandirea copilului s-ar putea schimba si ar deveni frustrat, nu s-ar mai simti sigur sa le spuna parintilor totul-asa cum ar trebui intr-o familie-.

| nobody_9468 a răspuns:

Si zilele astea am fost foarte cumintica fiindca am nevoie de banihee hee. Am facut treaba, l'am ajutat pe tata, am udat gazonullaughing. Cand am note rele fac o fata d'aia inocenta de copil si oricum n'are ce zice, stie ca degeaba sa ia de viata mea, fiindca tot ce vreau eu factongue.

Bafta.

| madagascar a răspuns:

Eu nu trebuia sa fac nimic pentru ca parinti mei imi ziceau ca notele sunt de la 1 la 10 si ca mai e nevoie si de scaune prin casa, dar notele proaste le numar pe degete, la cati de 10 luam la scoala cand luam un 4 si a fost unul singur in clasa a 8a nu se simtea pentru ca ei au incredere in mine si pe picioarele mele am fost de pe la 16 ani si acum la facultate nu am fost un copil problema si sper sa nu ii fi dezamagit cu nimic pentru ca mereu m-au lasat sa fac ce vreau si am luat cele mai importante decizi din viata mea singura si nu mi sa impus niciodata nimic, si le multumesc pentru dragostea cu care ma inconjoara. cat despre tine cred ca mama ta era bucuroasa ca luai note mici asa o mai scuteai de treaba prin casa, glumeam

| diamarandel a răspuns:

Ii spun in fata dupa ce mancam pentru ca daca nu ii spuneam tot afla din cauza ca mama si doamna invatatoare se intalneau des