| Andreea`:) a întrebat:

Când este luna plina, aveţi ceva reacţi?

13 răspunsuri:
| heroforyou a răspuns:

laughinghey, doar sirenele au...

| UninspiredName a răspuns:

Da.ma transform in sirena.big grin scuze pentru asta...cand zici reactii la ce te referi ca mie nu mi se intampla nimic neobisnuit si nici cunoscutilor mei.

| kindness a răspuns:

Da, eu am fff. multe reactii nu stiu ce se intampla. nu pot dormi absolut deloc si daca dorm 1 min e groaznic!, sunt nervoasa, nelinistita, sunt ciudata[asa imi spune mama]straight facestraight facestraight face. nu stiu ce sa zic de ce are aceste efecte asupra meastraight face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma transform in varcolaclaughing. Glumeam. Devin putin mai meloncolica si-mi aduc aminte de mai multe chestii din trecut. Dar oricum, ador sa fie luna plina. M-as uita ore la ea si nu m-as plictisi.

| pasatGeorge a răspuns:

Cand este luna plina incep sa-mi creasca coltii, si sa ma transform in omul lup.

| nighter a răspuns:

Ma transform si fac prostii toata noaptea laughing

| OanaG a răspuns:

Poate ca sunt prea stresata, atata tot, insa nu ma transform, sunt normalahee hee

| Incubus a răspuns:

Eu incep si urlu dar a doua zi nu-mi aduc aminte nimic asa ca...

| simooo a răspuns:

Da. ma apuc de cur si sar in sushee hee

| d33a a răspuns:

Ce frumoasa este love struck

sau ma gandesc la un film vazut, cu varcolaci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...Incep sa rad fara motiv fara sa ma mai pot opri...Sau am febra mare iar pe dimineata nu mai am nimic, sau devin mai melancolica sau ca si tie incep sa plang[rareori], mai multe chestii f ciudate, si mi se intampla asta doar cand e luna plina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mm nu dar am vrut sa vad cat de imbeci sunt astea care au comentat despre reactiile lor auzi sunt sirene ce sa zic daca vreti sa vb cu mine dati ad la alexy_frumosu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu azi-noapte ma trezeam din ora in ora si spre dimineata am visat ca ma luptam cu niste varcolaci si unu din ei mia supt sangele si am cazut joscrying ce noapte teribila

Întrebări similare