| DeNyyy a întrebat:

Cand fac baie imi apar pe picioare un fel de bubite cum s-ar zice mai maricele si rosii. iar genunchii sunt foarte rosii. oare de la ce
de la gelul de dus nu are cum sa fie deoarece am incercat sa vad daca e de la un anumit gel dar si daca ma spal cu sapun tot imi apar dar dupa aia dupa ce ma usuc dispar ...de la ce se fac si ce sunt?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Apa de la robinet, poate e murdara, chiar daca o vezi tu curata ea poaate fi si, urdara, la mine asa e, apa e murdara chiar daca ti se pare ca e curata, din cauza tevilor murdare...

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Sigur e o alergie, dar daca n-ai reusit sa depistezi la ce anume, ar fi indicat sa mergi la un medic dermatolog, apoi la unul alergolog, pentru un consult de specialitate. Sanatate maxima!

| Aηηy a răspuns:

Poate de la faptul ca te epilezi. Si mie imi apar asa si genunchii imi sunt rosii. Si e posibil sa apara si daca te speli cu apa fierbinte. happy La fel imi dispar dupa ce ma usuc.

| Jony123 a răspuns:

DA, ar trebui sa mergi la un dermatolog, poate iti da o solutie sa pui in cada dupa ce s-a umplut cu apa cald, pui acolo cit zice doctorul si se mai limpezeste oleaca treaba...