Pai, daca este un prieten apropiat.in fel si chip.nebunesc.iar daca e cineva pe care tocmai l-am cunoscut.cat mai sexy.cu un aer aparent, zambesti. ochii iti stralucesc.indrepti spatele, sanii inainte iar fundul inapoi...si gata poza
Depinde de persoana cu care fac poza si de starea de spirit care o am atunci. cu prietenele mele cand fac cate o poza ne vorbim dinainte cum sa stam zambim, stam suparate, ne strambam
Nu conteaza pozitia. Doar in picioare si in pozitia de drepti nu! Pt ca am totusi o inaltime respectabila: 2, 02m!
Http://oana-onita16.hi5.com eu asa stau in poze:P...cand am chef de poze stau cum imi vine at mie:)) si tu sa faci la fel ...papa
Intrebare e cum sta aparatul in fata mea si eu in spatele lui pentru ca nu fac poze
Pai. Daca sunt prietena cu aceea persoana o iau in brate, o pup, ma pun in spatele ei si ma prefac ca o imping sa mearga, ma prefac ca vreau s-o strang de gat, ma intorc cu spatele la ea, o privesc direct in ochi, ne intoarcem cu spatele si punem mana una pe fundul celeilalte[genul de poza care mi-e rusine s-o pun pe hi5. ], ne tinem de mana sau formam o inimioara cu degetele, si mai sunt...
P. S. Fetele nebune nu au leac! ) si sper ca te-am ajutat.
alexandradlr întreabă: