| DanielaMa20 a întrebat:

Cand ies afara cu iubitul meu si cu prietenii lui de ce nu ma baga nimeni in seama? Desi ei ma cunosc de 5 ani de cand sunt cu el.

8 răspunsuri:
| Alexandru_Chitu_1986 a răspuns:

Hmm...Asta nu stiu nu iti pot da raspunsul pe care il vrei, Dar daca tot vrei sa nu iti mai facă așa iesi cu prietenele tale si cu el in oras si fa asa cum face si el. Asta ar fi un raspuns cam prost. Sau daca vrei ii poti spune sa nu iti mai facă așa și sa te bage in seama.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Poate pentru că prietenii lui nu vor să-ți lase impresia că s-ar da la tine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sau poate ei nu stiu sa comunice cu fetele, in special iubitele prietenilor lor. Se mai intampla asta. Pana la urma ei sunt prietenii lui, nu ai tai. Nu ai decat sa te dai tu in vorba cu ei.

| llleo a răspuns:

Probabil că nu ești genul LOR de fată cu care ar putea vorbi, discuta, glumi. nu știu.

| conaltura09 a răspuns:

E o chestie de integritate, ei incearca sa nu se aproprie prea mult de tine pentru a nu crea impresii care ar putea aduce certuri.

| Crisaul a răspuns:

Pai e simplu: nu te baga in seama pentru ca nu vrea sa iti dea impresia ca le placi, sau in cazul meu rau, sa nu creada iubitul tau ca ei te plac. Desi ei stiu de relatia asta lunga, poate nu vreau sa o strice. Sau mai este cazul in care nu te accepta nici unul dintre prietenii lui. Trebuie sa fii atenta ce urmaresc ei!

| Bondarel99 a răspuns:

Pentru ca nu vor ca iubitul tau sa inteleaga gresit in cazul in care s-ar baga in vorba cu tine, mai ales daca e un tip gelos.

| Adry05 a răspuns:

Cel mai probabil lor nu le convine când vii și tu întrucât ar fi vrut să fie doar ei de ei, așa că doar nu se apucă să-ți zică ceva dar o să te ignore ca să se prefacă că nu ești acolo. Ori, pur și simplu nu te plac. Încearcă și tu să întervi în discuții unde e cazu, poate o să ajungă să te trateze ca pe cineva din grup.