Poate nu aveti nimic in comun, vorbesti si tu despre orice: cand nu cunosti pe cineva vorbeste despre timp, este unicul subiect pe care il poate aborda orice persoana(ce frig este, mie imi place vara sa stau la o terasa etc), sau despre scoala/lucru, familie, prieteni, locuri vizitate, visurile tale, mancarea preferata, hobbyuri. Doar asa poti descoperii lucrurile pe care le aveti in comun si viitoarele subiecte de discutie.
Buna! Eu sunt Irina. Am 9 ani si sunt din Galati. parerea mea este:
Vb cu el despre ce ii place
Eu tot asa problema am cin el imi zice sa mai vb si eu, sa incep o tema nu am idee ce sau mai bine zis mii frica sa nu i se para stupida acea tema sau altceva, dar el parca imi cunoashte gindurile si tot el incepe primul. Ne-am si certat de multe ori dar tot nu am gasit solutia spre ca tu esti mai norocoasa!
Vorbeste-i despre cantaretii si melodiile tale preferate, recita-o poezie sau mai multe, jucati un Scrabble asa nu trebuie sa vorbiti prea mult, povesteste-i despre tine cand erai mica, actorul tau preferat, in fine NUMAI lucruri reale, cand ai epuizat ideile spune-i ca trebuie sa te intorci acasa...
Ai putea sa te consulti cu prieteni lui despre ce ii place.Baietilor nu le plac fetele mute.Succes^^
IzvorulDeIntelepciune întreabă: